- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté85
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nevet még nem írnék egyenlőre csak annyit hogy 127 pozítivos tag. Megbeszéltem az eladóval múlthét csütörtökön egy vgat, elvileg ő csak a hírdető volt ismerősé volt a kártya én aznap még elutaltam az összeget neki. Pénteki feladást ígért ami nem történt meg majd írta hogy hétfőn adja fel elsőbbségivel. Ez sem történt meg arra hivatkozva hogy nem olyan állapotú volt a kártya amihez ő adja a nevét. Felajánlotta a visszautalást vagy egy másik ismerőse kártyáját aki vigyáz rá, hogy elküldi azt. Én a visszautalást választottam, azóta nem igazán kommunikál én többször írtam neki, majd délután írta este megy a bankba és visszautal még ma azóta se történt semmi.. Valami segítség esetleg? (145k a kár)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest