Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Faterkam #2184 üzenetére
Az éremnek valóban két oldala van, azonban a két oldal messze nem szimmetrikus.
Mert amíg utánvétes feladáskor az eladót általában a legrosszabb esetben is pusztán minimális veszteség érheti (pl. feladási díj elvesztése, és egyéb apróbb kellemetlenségek), addig az előreutalásos rendszerben gyakran előfordul, hogy a vevő az égvilágon semmit nem kap a pénzéért, amiből következően a kára nagyságrendekkel nagyobb lehet (néhány ezer forinttól a csillagos égig).
És mindez egész egyszerűen azért van, mert míg az utánvétel azért jelentős biztosítékot ad az eladónak, az előreutalás során a vevő teljességgel kiszolgáltatott, és lényegében mindenféle garancia nélkül küldi el a pénzt.Kíváncsi lennék, hogy ha csak az itt előforduló előreutalásos és utánvétes esetekről statisztikát készítene valaki, akkor ennek mi lenne az eredménye? Vajon melyik oldalon történik mérhetetlenül több csalás és visszaélés? Utánvétes vagy előreutalásos esetekben?
A kérdések nyilván költőiek, mert a választ szerintem mindenki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest