Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Faterkam #2184 üzenetére
Az éremnek valóban két oldala van, azonban a két oldal messze nem szimmetrikus.
Mert amíg utánvétes feladáskor az eladót általában a legrosszabb esetben is pusztán minimális veszteség érheti (pl. feladási díj elvesztése, és egyéb apróbb kellemetlenségek), addig az előreutalásos rendszerben gyakran előfordul, hogy a vevő az égvilágon semmit nem kap a pénzéért, amiből következően a kára nagyságrendekkel nagyobb lehet (néhány ezer forinttól a csillagos égig).
És mindez egész egyszerűen azért van, mert míg az utánvétel azért jelentős biztosítékot ad az eladónak, az előreutalás során a vevő teljességgel kiszolgáltatott, és lényegében mindenféle garancia nélkül küldi el a pénzt.Kíváncsi lennék, hogy ha csak az itt előforduló előreutalásos és utánvétes esetekről statisztikát készítene valaki, akkor ennek mi lenne az eredménye? Vajon melyik oldalon történik mérhetetlenül több csalás és visszaélés? Utánvétes vagy előreutalásos esetekben?
A kérdések nyilván költőiek, mert a választ szerintem mindenki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest