- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
Velem az itt leírtak fordítottja történt meg. Eladtam egy videokártyát. Várom már egy hónapja az utánvét összegét, már reklamáltam többször a postán, s csak nem jön. Viszont ma jött két rendőr, hogy feljelentettek. Mert nem azt küldtem a csomagba amit eladtam
Állítólag videóra vette amint kibontja a csomagot.
Hozzá tenném az illető miután postáztam a terméket kinyomott, nem vette fel a telefonját. Majd egy idegen számról hívva sikerült elérnem ahol szűkszavúan sikerült kiszedni belöle, hogy átvette a kártyát és minden rendbe.
Én attól tartottam, hogy a postán sérül,elkeveredik, de hogy meggyanúsítsnak avval hogy nem azt küldtem amiről a hirdetés szól a rémálmaimban nem gondoltsm volna. Egyetlen reményem hogy az illető elkövette azon hibát, hogy nem mérte le a csomag súlyát s ott kibukik, hogy ő próbál átverni (postán hitelesített gramm mérlegek vannak)
Erre valakinek ötlete még? Tudom, hogy nem nekem kell bizonyítanom az ártatlanságom, de mit tudok csinálni? Nekem csak fényképem van a csomagolásról
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest