- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossifumi46
csendes tag
Helyzet a következő:
vásároltam 17500ft értékben a kedves eladónak átutaltam a pénzt 09.02-án (múlt hét kedd)
pénteken kaptam egy mailt hogy a futárcég (trustfutar) hétfőn hozza a csomagot. hétfőn kaptam
egy emailt hogy szedán ma 09.10 én hozzák csomagot ma sem kaptam meg.
ez eladó tanácsolta hogy vegyem fel a kapcsolatot a futárcéggel akinek csak egy email címe van azt is az eladótól kaptam. semmilyen infót nem találtam a neten erről a cégről.jó irtam egy mailt a "futárcégnek". azt mondták hogy ők próbáltak hívni ma de nem vettem fel a telefon.
nos ez nem igaz mert 0 nemfogadott hívásom volt ma, senkivel nem beszéltem 1 percnél hosszabban
és a hívásvárakoztatás is be van kapcsolva.
jó nembaj azt írták a mai nap megint kifogják hozni a csomagot. nem hozták. újabb email,
válasz: technikai próblámájuk van nem tudják mikor hozzák.kicsit már ideges vagyok. írtam az eladónak hogyha holnap sem kapom meg a csomagot akkor utalja vissza a pénzt a csomagot meg kérje vissza a futárcégtől ha megvan még egyátalán.
ő erre azt felelte hogy ő nem kérheti vissza a futárcégtől a csomagom mert nekem van jogom hozzá mert az enyém. az a probléma hogy semilyen papirom nincs róla + semmi elérhetősége nincs a cégnek.
kértem az eladót hogy küldje át a papírt amit kitöltött a csomag átadásakor a futárcégnek.nem küldete még át de állítóla fogja.
szte,m itt érik egy átbaszás vagy valami.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest