Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Ma este az M1-en a 451 Fahrenheit lesz 23 órától.
Bővebben: link -
TitiRii
senior tag
én nem érte ma tv ket
semmiféle közvélemény kutatást nem csinálnak
hogy a nép mit nézne
pláne hogy mikor
valami marketinges okostolyás dönti el..
x akta helyszinelők star trek simpsons
ez mind kira sorozat, sokan nézik néznék ha jo idöpontokban lenne
én sem tudom a napom sajnos a t müsorhoz igazitani
kéne már egy igazi interaktiv televizio
-
jerry311
nagyúr
Hülyék ezek ehhez, hát pl a viasat3 is ide-oda tologatja a star trek-et.
Amikor jó időben volt akkor krva nagy volt a nézettsége is aztán elrakták máshova és az emberek vagy nem érnek haza melóból, vagy nem tudják hova lett.
(ugyanez történt az x-aktákkal is, ki a franc nézi ééjfélkor meg hajnal 1-kor ha másnap megy dolgozni?) -
Den
veterán
a bbc primeon néztem az egy millió fontos ingatlankísérlet második részét
-
Drizzt
nagyúr
Bazz, csak pro7 van...

Fasznak a buzi fradi meccsért közvetítik a sport 1-en. A hányást nem érdekli... -
RAM
őstag
A ballonkabátost!
-
rog
addikt
akkor itt?
rog
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Ma nézném szívem szerint az Újpest-Stuttgartot. Milyen lehetőségem lenne erre???
Itt most upc van, asszem családi. Az érdekelne tehát, hogy akkor itt fogható ez az ARD, vagy lesz a meccs máshol is? -
Integra
titán
ezen gondolkodtam már sokat és én sem tudom minek fordítanám szívem szerint.
angolul absz értem hogy miért az a cím ami, de magyarul....
a sztakival ezt találtam hirtelenBővebben: link -
TitiRii
senior tag
tegnap ment a ghost in the shel az m1 ! meglepödtem nagyon

,de kellemesen (de ki volt az a barom aki szellem a kagyloban nak fordította a cimet?
)
Lehet legközelebb már NGE fog menni rajta?
-
Male
nagyúr
A Maffiózók tényleg a legjobb. Azért még fentmaradni is érdemes (én bedigiztem az első 4 évadot -> minden vasárnap éjjel ültem a gép előtt miatta). Mondjuk a 4. évad már nem az igazi (a kedvenceim közül sokan ''elmentek''), különösen a vége nem tetszett a 4. évadnak.
Ezen kívül jó sorozat szerintem még a Rém rendes család, és a Boszorkánykard. -
TéKrys
senior tag
Én bevetettem a titkos fegyverem az éjjeli filmek ellen (video) és ma reggel néztem meg munka előtt. (mint mindig)
Én a Jézusos filmmel voltam hasonlóan. Nem volt elég hosszú kazim ezért egy darabig néztem. Másnap meg minden 2. szavam áááááhhh
(ásít) volt . 
Meg nem is bíztam a TV2-ben hogy akkor fejezi be amikor az újság írta.
-
mityku
aktív tag
Hy!
Jó oké, biztos igazad van, csak nekem egyszerű földi halandónak, azok a gépek is nagyon jók!
Még így is belátható időn belűl sem lesz nekem olyan autóm, hogy az általad favorizált (nem rosszindulatból mondom) japán csodákról nem is szólva.
Szóval nekem bejönnek a német gépek is, persze nem mindegyik, még így 21 éves fejjel is!
-
_az
senior tag
Néztem későn a Ghost in the shell-t az m1-en, nehezen is ébredtem ma fel...
-
Boyfish
senior tag
Hello! Az Angyalbőrbent én is szívesen megnézném, bár nagyon gyerek voltam még amikor ment, azért érdekelne, de lehet, hogy most csak nevetnék rajta!
-
mityku
aktív tag
fenébe kétszer ment!!

-
mityku
aktív tag
Hali!!
Na a Cobra 11 is jó sorozat!! Néha előfordúl benne jó pár dögös kocsi, amit aztán törnek-zúznak!! De szinte hallom Integrát, aki mindjárt mondja, hogy azok milyen ''fostalicska'' gépek!
Kíváncsi vagyok most ki kerül Semir mellé! A legelső társa is mekkra egy fazon volt!
Az a bajom számomra, hogy egy időben van a Jag-el (ami még nagy kedvencem). 
-
Digital
addikt
Hónapok óta nem nézek tv-t,csak a Cobra 11-et! De szegény Tom Kranich lelépett a rendörségtől vasárnap

-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
emlékszem az angyalbőrbenre, bár soha nem néztem

az ally mcbeal egy fiatal ügyvéd csajról szól meg az ügyvéd irodáról és az ott dolgozókról. mindennapi hülye kis gondok, fergeteges poénok és szócsaták, és ált valami komolyabb kapcsolati és társadalmi porblémát is feszeget.
egyszer már elkezdték adni, de gyorsan levették mert nem sokan nézték.
elég sajátos, egyedi a humorvilága, ami szerintem még művelt tanult embereknek sem biztos hogy bejön, kell egy bizonyos világnézet ahhoz hogy az embert lekösse és érdekelje. itthon erre sajnos nem nagyon van igény
itt van egy link pár kiragadott poénhoz, hirtelen rákerestem.
Integra
titán
azért vehetné a fáradtságot az MTV és mint kultúrális csatorna leadhatná az ally mcbeal összes részét valamikor.....
a kereskedelmi csatronák profiljába az ilyen sorozat amúgy sem fér bele, túl intelligens és művelt sorozat
-
gabesz82
őstag
Szerintem a lehető legjobb sorozat amit a magyar tévék adnak a Maffiózók, csak kár hogy olyan rohadt későre rakják ráadásul vasárnap, mindig csak felvenni tudom, de megéri... Szerintem ÓRIÁSI sorozat (The Sopranos
) -
TéKrys
senior tag
Ki nézte a Szellem a kagylóban (Ghost in the shell ) című filmet tegnap? Engem nem igazán fogott meg. Túléltem volna ha nem nézem meg. :9
-
mityku
aktív tag
Na akkor!
ZCoyote: Nincs meg véletlenűl a Das Boot?? Videókazi vagy cd vagy dvd-n?
Úgy megnézném!!!!!!
tr00p3r: A Harmadik műszakot nehéz űberelni!!!! Tegnap megint hozták a formájukat, gyengén szedték kia pénzszállítóból a lovét az emberek!!!
tomi_mod: Igazad van a Test című film volt, mi volt aztán a lényege?
üdv: mityku
-
futrinka
csendes tag
A film jó volt, hosszúsága ellenére megnéztük. A fő mondanivalóval gondolatban már én is eljátszottam...
Kissé durvára sikeredett a cselekmény, de abszolút életszerű volt (sajnos)
A kamerán azért kuncogtam egy kicsit: Láthatóan egy miniDV-t mutattak, amibe a végén firewire kábel is került. A felvétel viszont igen csak video8-as jellegű volt, nem beszélve arról, hogy a 2000 éves akkumulátor egyből vitte a dolgot.
Tovább nézve, a szalaggyártók örülhetnek, hogy előbb-utóbb lesz olyan analóg kazetta, ami nem felejt még ennyi idő múlva sem. -
Digital
addikt
Ezt a szar lomot pakolgattam össze

-
TéKrys
senior tag
Azt nem tudja véletlenül valakk hogy amit az #5 hsz-ban irtam film annaki mi a címe?
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
Csak nem ez a Bővebben: link ?
Mert akkor ultra kőnig!
Csak kár hogy ilyen későn megy. (De majd a Video recorder megoldja)
[Szerkesztve] -
ZCoyote
őstag
Engem meglepett, hogy a németek ilyen jó filmet is tudnak csinálni.
-
mityku
aktív tag
Bár nem tudom, mikor aludtál el, de leírom.
Tehát megtudták (csaj+ srác, csaj barátját lelőtték), hogy a siratófalnál ahol feltételezték a kamera helyét (ami nem volt már ott), kiderült, hogy egy kolostor volt, de azt lerombolták még annó és annak a szerzetes rendnek van még egy kolostora (valahol kint a sivatagba) Elmentek oda, mire odaértek addigra a lukánusok lelőttek mindenkit (kivéve egy szerzetes maradt meg), a pali megmutatta az ereklyét amit őriznek évszázadok ota, ez volt a kamera. Mikor elakartak tűzni onnan a lukánusok kiakarták őket nyírni (2 helikopterrel jöttek). Végül a csaj kapott egy lövést, mellbe talán (meghal legalábbis úgy tűnik), gyereket elfogják, megnézik a videót. a gyerek az aki lefilmezte Jézust + csaj is ott volt. Jönnek végül az izraeli helikopterek a német üzletemberrel, a lukánusok vetetője a gyereket leakarja lőni, erre a német a faszit lelövi, a csajt visszahozzák a halálból. Köv. képsor kiemelik a csontvázat a barlangból (ami a srácé tulajdonképpen). Aztán vége! -
eziskamu
addikt
Mi lett a vége a tegnapi filmnek? Addig láttom hogy elrabolják a siratófal közeléből a mérőberendezés számítógépeit tartalmazó kocsit, és a főnök kivételével a többieket kinthagyják a sivatagban. A német srác volt az az időutazó?
-
TéKrys
senior tag
Megtalálták a kamerát. Megnézték a filmet. Majd felrobbant a helikopter amiben volt a kamera.
Szóval megsemmisült. Várható volt. A kazin csak annyit néztek meg hogy valaki (Jézus) fekszik a sírban.
Ja még annyi kiderült a kaziról, hogy az időutazó a srác + meg a csajszi volt / lesz. -
mityku
aktív tag
Nem régen vetítettek szintén egy hasonló filmet (rtl klub v. tv2), amibe A. Banderas játszott és ott meg mintha Jézus sírját vagy mit találtak! De nem vagyok benne biztos.
-
Pet_i
senior tag
Nem lenne értelmesebb egy olyan topic, hogy mit fogsz ma vagy holnap vagy x nap este nézni a tegnap helyett?

-
anulu
félisten
tegnap este? Ágyúgolyó futam 3-at
nagyon beteg volt
ma este pedig Ghost in the shell az mtv1-en 23:15-től!!! 

[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Mi let a vége?Elaludtam.
-
TéKrys
senior tag
Ha jól emlékszem a Stigmata-ban egy csajszinak jöttek elő ugyanazok a ''nyomok'' amik Jézusnak is voltak (kezén, lábán, fején, bordái között)
De így utólag úgy gondolom hogy összekevertem két filmet. Arra a filmre gondoltam amelyikben kiderül hogy van még egy tekercs amit Jézus írt. ez kerül elő a filmben és valamelyik rend (szintén) el akarja tüntetni a nyílvánossság elő.Valami olyasmi van a tekercsben, hogy ''Isten körülöttünk van, nem pedig kőből és fából épült házakban''. Durván megfogalmazva.
Amúgy engem is zavart hogy egyszerre volt a 3. műszakkal. -
mityku
aktív tag
Néztem én is, bár hozzá kell tennem, hogy a Harmadik műszakkal párhuzamosan.
Tényleg elég érdekes volt! Srác az elején,hogy belezuhant a kamrába!!
az mondjuk ilyen sablonos klisé volt.
Dúrva volt mondjuk a Lukánus rend módszerei!!!! Mondjuk az inkvizíció soha nem volt, a kegyes módszerek híve!! Stigmata az melyik is volt??? Ugye nem az amibe a Swarcenegger is játszott ( ja abba a sátán jött elő). -
TéKrys
senior tag
Látta valaki tegnap este a TV2-n az esti filmet? Érdekes témát dolgozott fel, és nekem pl. tetszett a filmvégi csattanó is. Hasonló volt a Stigmata cimű filmhez. Ott is az egyház akarta eltitkolni a felfedezést. Kíváncsi vagyok hogy ez a valóságban is így van-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

üdvözlöm Tblacket

kerülgeti mikor felvesz egy filmet és hiányzik a vége. Pedig tanult már ebből és mindig rak rá még vagy fél órát. De még így is megszívja néha.
(ásít) volt . 

(de azért nekem tetszenek