Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Moziban mikor láttam végül is tetszett az egész film, viszont amikor megvettem dvd-n a duma részek már totál unalomba fulladtak de a támadás jelenetek mindent viszenk.
Amikor mennek a film végén az anyahajón és észreveszi őket egy japcsi őrhajó akkor milyen király a zene is. -
I_Am
veterán
válasz
HaroWerks #896 üzenetére
Hopsz az Apokalipszis és a Szakasz kimaradt.
FMJ-t szivesen odaadom, ha gondolod megéri megnézni. Kubrik legnagyobb alkotása. Sokat támadták is miatta régen.
Szarvasvadás szvsz talán azért nem mert akkor ezzel az erővel a Született Július 4-én is a nagy háborús filmek között kellene legyen.
Tévedés ne essék imádom De Niro-t, de ezt a filmjét nem fogom megvenni. (láttam elég volt) Igy is megvan egy rakat sokkal jobb filmje. -
HaroWerks
senior tag
Ha fanatikus gyűjtő vagy akkor nem értem miért nem tetszik a Szarvasvadász, szerintem nagyon jó film.
A FMJ-et még sajnos nem láttam, régóta vadászok rá de még nem sikerült megszerezni.
Szívem szerint az Apokalipszis most-ot is megvettem volna de a kedves Best Hollywood nem valami sokat szállított belőle, gyakorlatilag a megjelenés után pár nappal elfogyott és azóta híre nincsen (pedig gyönyörű 2 dvd-s díszdobozos kiadás). -
I_Am
veterán
válasz
HaroWerks #887 üzenetére
De Niro szarvasvadász?
Akkor már inkább a kubrik féle Full Metal Jacket.
Én is fanatikus gyűjtő vagyok, meg néha csinálunk is filmeket (asztali dvd rekorder).
A Fegyverek Szava
A Halál 50 Órája
A Nap Könnyei
A Piszkos 12
A Sas Leszállt
A Sólyom Végveszélyben
Acéllövedék
Elit Alakulat
Ellenség A Kapuknál
Híd A Kwai Folyón
Katonák Voltunk
Kelly Hősei
Kémek A Sasfészekben
Nyugaton A Helyzet Változatlan
Pearl Harbour
Ryan Közlegény Megmentése (2DVD)
Schindler Listája (2DVD) bár ez már nem annyira pure war.
A másik kedvenc műfajom a maffiafilmek.
[Szerkesztve] -
-
HaroWerks
senior tag
Nos mint fanatikus dvd gyűjtő, engedd meg, hogy megmutassam háborús filmjeimet:
Bővebben: link -
mityku
aktív tag
Húú ma lesz egy fő B kategóriás film!!
Kickboxharcos 8!!!!!!! jeeeeeee!!! Főszerepben: don dö dragon vilszon!!
über-brutál gagyi az ilyen filmek!!!
csiga 2-sen pedig Mimic - A Júdás-faj lesz 22.40-től -
RAM
őstag
Szerintem
nem az RTL KLUB szerintem dadogása aztán
HirTV Szerintem.
[Szerkesztve] -
Gazs
tag
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
hü
azt nem tudom volt e már erről szó
én most értesültem hogy ezen az uj Cool tvn esténként megy magyarul a south park!!!!
szoval aszem mostantól minden este sp -
mityku
aktív tag
válasz
HaroWerks #865 üzenetére
Na mint korábban kiderült egy ''kissé'' háborús film fan vagy te is mint én.
Egy kérdés, láttad a Vaskereszt című fimet?? Ha igen mi a véleményed, mert lehetőségem lenne megszerezni és ha nagyon jó akkor már iratom is.
aesir: mennyiért láttad ezt a dvd-s Das Boot-ot??
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
Ha már korábban említve lett, akkor felhívom a figyelmet a Das Boot magyar kiadására. Sehol a világon nem jelent meg még a film ilyen minőségben, Két db DVD-9 lemez, full tele mindkettő. Az extrák tulajdonképpen a nemzetköziek, kivéve egy magyar tengeralattjáró-szakértővel forgatott kisfilm (zseniális a pasi).
Végezetül kiemelném a magyar szinkron keverését, ami abszolút viszi a pámát minden Mo-n megjelent DVD elől. -
tkesy
őstag
-
tkesy
őstag
Nyammi-nyammi...
A mai rész (9X03) igen jó volt... -
fokukac
nagyúr
válasz
HaroWerks #839 üzenetére
most miért? Hegyek a Nagyalföldön? ugyan már...
10.000 km távolságból nem mindegy nekik?
Már az is nagy szám, hogy a Tiszát meg a Dunát jól rajzolták be...
----------------------
egyébként az Alföld mélyén, kb. 2000-3000 méter mélyen tényleg ott vannak az egykori hegyek... (kis geológia) -
HaroWerks
senior tag
Bővebben: link
Oldal alján, 238. vid -
-
HaroWerks
senior tag
Akkor mutatok neked is egy kis finomságot a ván helszingből:
Bővebben: link
Jól nézd meg a térképet, nos, mi nincs rendben?
Ennyire nem lehetnek hülyek amerikában... -
johnson
csendes tag
válasz
HaroWerks #829 üzenetére
Én annak idején még moziban néztem ezt a filmet. Azaz csak néztem volna, mert ahogy elkezdődött kb 10 perc után sikerült olyan szinten bealudnom, hogy csak arra ébredtem fel, hogy a szomszéd széken ülő emberke bökdösött, hogy jó lenne ha kiengedném, mert vége a filmnek, és szeretne hazamenni...
Johnson -
Integra
titán
válasz
HaroWerks #835 üzenetére
avp-t még nem láttam, de mivel nagy alien fan vagyok megnézem, de nem számítók rá hogy bolygó neve halál szintű film lesz....
i, robot - nem igazán érdekel, nagy kaki szvsz, de megnézem hogy utána azt mondhassam hogy nagy kaki
van helsing - amolyan igazi pop-corn múví, láttam már ennél rosszabbat is. kate beckinsale csodás fekete sörénye, alakja és szemei újra megbabonáztakés marhára tetszettek a tájképek, illetve bizonyos képek, mint ahogy a hegyből kinőttek a várak, az ilyen dolgokat szívsen nézegetem, tetszenek.
hellboy - na ez nekem speciel bejött!!
falu - még nem láttam, megfogom nézni
pókember2 - az első részt is egy hete néztem meg kb, a második résszel sem fogom elkapkodni asszem
holtak hajnala - ugyanaz vonatkozik rá mint a spiderman2-re
már végre bourne supremacy-t akarok nézni, csak kell a hely a vinyóimon, ezért most olyanokat nézek meg amiket azonnal törlök is
most jön a punisher, hehe -
HaroWerks
senior tag
Nincs ebben semmi meglepő.
Az új filmeknél 5-ből 4 szar
Mostanában bármit néztem nem tetszett:
AvP (ez egy rossz vicc)
I, Robot
Van Helsing (ez valami borzalom, csak CGI az egész film de még az is sz@r)
Hellboy
Falu (uncsi, a film végi csattanó hát, hogy is mondjam...)
Pókember 2 (micsoda effektorgia baromség lett ez is)
Holtak hajnala (klisé hegyek)
Nemrég láttam viszont a Titokzatos folyót, az viszont egy nagyon jó film volt. -
gyufa
tag
xxl-t
-
Integra
titán
ne ez a láncűrészes film ment is a kukába, borzalmas
-
mityku
aktív tag
válasz
HaroWerks #829 üzenetére
Bocs FŐNÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(leborulós smile legalább 10 db ide)
Álmos voltam nagyon, előtte dúrván 3 órát már filmnézéssel töltöttem. Azt tudom, hogy az örület határán-t addig láttam, hogy partraszállnak és valaki azt mondta, hogy 1 mérföldre vanak a japán állások, na ezt követően semmire nem emlékszem, csak arra, hogy még egyszer felébredtem és lekapcsoltam a tv-t.
De viszont a Pofa be! rohadt jó volt!!!!!!!!!!!! -
mityku
aktív tag
Jaj, nincs mit!!!!!
Mi ment a tv2-ön????
Én elkezdtem nézni Az örület határán-t, de kb 20 percet láttam belőle és elaludtam!!
Pedíg megnéztem volna végig! Bár előtte néztem a Csupasz pisztolyt, azelőtt pedig a Pofa be! c. francia filmet. Hát azon szétröhögtem az agyam, hogy mennyit süketelnek benne!!
Még el nem felejtem, sikerült kb.2-3 percet nézni a darwinból, hát mit ne mondjak a színvonal megint ott volt.
Ma este meg a retken Charlie angyalai illetve a kettesen meg a Ballistic lesz (L. Liu és Antonio Banderas), azt hiszen az utobbit nézem mint az ostoba angyalokat!!!!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
köszönöm, megtisztelő, igyekszem majd többet is nézni ezt a bamba fejű műsorvezetőnőt ahogy igyekszik az összetolt szilikon csöcseit még jobban kitolni
most megy épp a pacback a kettesen, de hát bal alul piros karika, jobb felül tv2 logo, és bal felül megasztár logo...
már csak a filmet szeretném látni mert imádom...
úgyhogy magyar egyesen marad a sean penn háborús filmje -
mityku
aktív tag
Te nem tudod elhinni, hogy mennyire irigyellek a tudásodért! Tudod, hogy balázs pali egy csónakban evezett majkával!!!!!!!!!!
Én valószínű soha nem tudtam volna meg ha nem jövök fel a ph.-ra!! Ezúton is szeretném megköszönni azt, hogy tanulhattam tőled!!!!
[Szerkesztve] -
mityku
aktív tag
válasz
HaroWerks #823 üzenetére
Tiszta hülye vagyok!
nem tudom miért írtam a fegyverek szavát, mikor az örület határán című filmre gondoltam!
Na mindegy!
Na hát tényleg moziban az a legrosszabb, hogy vagy előtted vagy mögötted pofáznak folyamatosan!!!!!!!!!!!Nagyon utálom!!
Tényleg nincs mostanában ilyen háborús filmek. Mondjuk ilyen King Arthur-t nem néznék meg semmi pénzzért! -
mityku
aktív tag
Igen az Ellenség a kapuknál az is nagyon jó film, én azt moziban láttam és majd besz*rtam annál a résznél amikor jönnek a bombázók és alacsonyan repülve (vagy zuhanva) bombáznak. Félelmetes volt a hanghatás!!!!
Most láttam, hogy az mtv-n este 8-tól lesz A csupasz pisztoly és utána 21.45-kor A fegyverek szava. Frenk Drebin RULZ!!!!!!!!!!!!!! -
Integra
titán
komoly ez a bruce lee film a retken
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #815 üzenetére
Jajj tényleg, az Ellenség a kapuknál kiamradt.
Tényleg jó film és Ed Harris rulez -
HaroWerks
senior tag
Igen a Fegyverek szavában voltak az indiánok.
Apokalipszisben nem volt gyenge a napalm, de az ürge se: ''Imádom a reggeli napalm illatát'' aztén fogta magát és elment szörfözni
Viszont észrevetted, hogy mostanában nincs egy darab háborús film se? (az ilyen King Arturokat most ne nézzük)
-
mityku
aktív tag
válasz
HaroWerks #810 üzenetére
Nagyon jó filmeket soroltál fel, majdnem a teljes felhozatal itt van!
Leghosszabb nap: tényleg nagyon jó, alapmű! Ryanből a partraszállás a legjobb rész, a többi rizsa, Das Boot - no comment!!!!!! U-571-- jó film, legjobb az első 10 perc (német tengeralattjáró belseje + legénység bemutatsa, megjelenítése). A fegyverek szava-ban voltak a kódfejtő indiánok ugye???
Szakasz: azon lepődtem meg a legjobban, mikor utolsó 20 percben, a vietkong támadás után Sheen összeszedi magát és megérkezik az erősítés és a harckocsin láttam egy náci zászlót + a mohawk frizurás fazon + füllevágos muksó se volt gyenge!!!!!!!
Apokalipszis most: Martin Sheen szintén nagyon jól játszott, valamint Marlon Brando is. Jófilm, van mondanivalója, tetszett nagyon.
Katonák voltunk: nem rossz, látványos (napalm támadás, valahogy mindíg lenyűgöz, soha nem szeretném átélni) + Apokalipszisbe is a napalmtámadás nem volt gyenge + szörfözés!
A sólyom végveszélyben: Grat. a rendezőnek, hogy bevállalta ezt a filmet, mert hát valjuk be komoly vesteség volt az usa-nak Szomália. -
-
HaroWerks
senior tag
A háborús filmeket én is nagyon szeretem, pár cím amit látni kell
II. vh:
Leghosszabb nap
A híd túl messze van
Ryan közlegény
Elitalakulat
Das Boot
U-571
Fegyverek szava (bár ez már kicsit távol áll itt ott a valóságtól de nekem ez is nagyon tetszik)
Vietnám:
Szakasz
Apokalipszis most
Katonák voltunk
Napjaink:
A sólyom végveszélyben
Nap könnyei (nem teljesen háborús de nagyon jó film)
Ellenséges terület (akciómozi a javából, semmi háborús realitás de a helyszín és Gene Hackman miatt szintén jó film)
-
mityku
aktív tag
válasz
HaroWerks #806 üzenetére
Mindenképpen megakarom nézni!!
Imádom a 2 vh.-s filmeket, persze csak a minőségit, de nem szeretem ami már kezd túlzásokba esni. Ilyen volt pl. A Ryan közl. megmentése is. szvsz!!! Az Elitalakulatot is megkellene szereznem, nagy kedvencem még a '' A szakasz'' ill. az Apokalipszis most című klasszikus, láttam vagy már 4-5 alkalommal.
Én igazából a Das Boot-ot tartom az egyik legjobb háborús filmnek, nem amcsik csinálták láccik rajta. Idáig csak jót hallottam róla illetve olvastam, mindenképpen látnom kell azt a filmet! -
mityku
aktív tag
Matchstick Man: Nicholas Cage játszik benne egy zseniális simlist, ki emberektől nyúl le nagy mennyiségű pénzt. Emellett egy csöppet beteg (itt ilyen pszhiológiai dologról van szó).
Elképesztően jó színészi játékot nyújt benne!!! Érdemes megnézni!!
Shade: Ez ''A nagy trükk'' néven ment, még ezt nem néztem meg, lehet, hogy az este folyamán nézem, de lehet csak holnap.
Nem felejtem el, holnap este mtv: 8 óra --- Az örület határán című film. (KÖTELEZŐ)!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest