- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
-
mityku
aktív tag
Na voltam pár filmet beszerezni havernál és a következők jöttek össze:
Pofa be!
Bourne csapda
Összeesküvéselmélet (bár láttam már, de Mel Gibsont bírom)
Shade
Matchstick Man
Mivel nem lesz semmi normális film este, ezért lesz mit néznem.

-
ipgirl
tag
-
HaroWerks
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
-
mityku
aktív tag
-
deedee
őstag
akkor a szánalmas.sz*r minősítést az rtl-es ''munkásságára'' értetted,ha jól veszem az adást?ebben bizonyos mértékig/persze nem teljesen/ egyetértünk.egyértelmű,hogy sok ,talán még jobb ,színész is van mint ő és azok sajna nem kapnak elég műsoridőt stb.viszont talán nem is vágynak rá annyira,mert a színház,az élő fellépések kielégítik az ambíciójukat.gálvölgyi viszont nem elégszik meg a világot jelentő deszkákkal és törtet előre a médiákban is.
a köztisztelet kivívásánál természetesen én sem az olcsó,elcsépelt poénokra gondoltam,hanem mint színészt emlegettem fel.
egyébként örülök,hogy elégedett vagy az életeddel,nem túl sok manapság az ilyen ember.... -
aesir
veterán
Mint drámai színész, zseniális, ezt nem is vitattam sosem.
Saját szakmámom belül megvan az elismertség -szakmailag is-, meglehetősen jól keresek, és nem kényszerből csinálom azt amit.
A köztisztelet viszont érdekes dolog. Mivel nem vagyok közszereplő, nem lehet köztiszteletről beszélni. Viszont, ha köztiszteletet lehet kivívni olcsó, elcsépelt verbális és képi ''poénokkal'', akkor kösz nem vágyom rá. Meggondolom, ez is fura egy kicsit... a legtöbb ember nem tiszteli Gálvölgyit, hanem röhög rajta. A valódi színészi munkáját, amiért lehetne tisztelni, azt viszont kevesen látják a színházakban. -
deedee
őstag
sztem /szerinte/ ez egy kissé erős volt a részedről.az oké,hogy az első show-k/a 10 évvel vagy többel ezelőttiek/ szuperek voltak,de azért én nem nevezném szánalmas vénembernek őt.főleg hogy népszerű,jól keres,színészkedik is,tehát nagyjából beteljesültek a vágyai,melyeket még fiatalon kigondolt.neked már megvan a hírnév,pénz,köztisztelet,szakmai elismerés???????????????
-
aesir
veterán
Gálvölgyi a Rózsa Gyuri paródia óta nem alkot maradandót számomra.
Tiszta szánalmas, ahogy egy vénember csinálja ezt a sz*rt, mert kötelezi rá a szerződése.
Szerintem. -
TéKrys
senior tag
-
deedee
őstag
-
RAM
őstag
-
deedee
őstag
tegnap este végre megint visszatért a ''régi'' gálvölgyi.a tegnapi show-n végre lehetett nevetni és az elejétől a végéig....Régen csinált már ilyen jót az ''öreg''....Szerintem..... Szerinte...
-
mityku
aktív tag
-
aesir
veterán
-
mityku
aktív tag
Rambaldi egy olyan ember volt a filmben mint Galilei, korát megelőzte azok a kutatások amiket végzett. Na most amúgy az Alias című sorozatról van szó és ott megy a versengés ezért a Rambaldi által tervezett dolgokért. Egyik oldalon a CIA, a másik oldalon egy korábban SD-6 nevű szervezetet irányító fazon áll. Van ennek a fazonnak egy Rambaldi kötete és abban az egyik oldalból kivolt vágva egy részlet és a tegnapi részben került elő ez a hiányzó rész. Mellett érdemes megjegyezni, hogy bevetettek egy neutron fegyvert is, ami szintén rambaldi elképzelései alapján készült el.
-
aesir
veterán
-
aesir
veterán
Javaslom hogy mindenki OLVASSA el a Fantom sorozatot.
Egyrészt elképesztően izgalmas, másrészt rájön hogy ezek a Matt Damonos remakek mennyire gyenguskák lettek az eredeti sztorihoz képest.
Mindemellett elismerem, aki nem olvasta a könyveket, annak ''izgalmas'' lehet a filmecske is. -
Integra
titán
megvan a komplett első oldal a rambaldiból, most kezd érdekes lenni az egész

-
HaroWerks
senior tag
-
Integra
titán
őszintén?
pont leszarom a kritikákat, csak a saját véleményem számít.
én már rég nem adok egy garast sem a sok nagyokosnak aki fimkritikusnak hívja magát.
csinálok egy újságot vagy internetes portált és a filmajánlóban olyan osztályzatot adok amilyet akarok, kb ennyi, én is azonnal nagy filmszakértő vagyok... -
HaroWerks
senior tag
MoziNet filmkritikák:
A Bourne-csapda:
Bővebben: link
A Bourne-rejtély:
Bővebben: link
Apokalipszis angyalai: (nagyon leszólták
)
Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
Most láttam mtv-n előzetest a holnap esti filmből. Na és mi lesz? Az örület határán című 2. vh.-s film. Elég jónak tűnik!!!!!
Én tutira megnézem!!!!!! -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Zozoo01
tag
Most néztük meg moziban az Apokalipszis angyalait, hétfőn meg a Bourne csapdát. Mindkettő jobban tetszett, mint az előző rész (persze más okok miatt), úgyhogy az értékelésem: Ajánlott

-
mityku
aktív tag
-
_az
senior tag
Bourne csapda rulez szvsz, láttam moziban, aztán otthon

Kicsit agresszivebb-eksönösebb lett, de szerintem király.
Jövő 7-en (vagy 7végén?) meg kötelező Apokalipszi lovagjai... yeeee -
Integra
titán
-
lorcsi
veterán
-
HaroWerks
senior tag
-
lorcsi
veterán
-
mityku
aktív tag
-
lorcsi
veterán
-
mityku
aktív tag
-
lorcsi
veterán
-
mityku
aktív tag
-
aesir
veterán
Minden tiszteletem Helyey Laci bácsinak, de hogy már minden középkorú francia színésznek ő lett a magyar hangja, az kicsit sok. Depardieu-nek tökéletes, Jean Renonak nem kéne.
-
Horbal
őstag
-
HaroWerks
senior tag
Hogy a Bíbor folyók vágva volt az biztos, vannak benne khm...érdekes jelenetek

A szinkronja meg szörnyű, az eredeti francia nyelv sokkal jobb. -
aesir
veterán
-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
-
GP-Sz
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Amúgy milyen film? Amennyit láttam belőle, az alapán elég nyomasztó thrillerre tippelek. Jónak tűnt, úgyhogy nem fogom szétcseszni reklámokkal.
Úristen.... kurvaéletezés... holnap este kénytelenek leszünk másik csatornát nézni, nemáár
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Dilikutya
félisten
Az első reklámig néztem nagyjából a Bíbor folyókat, utána inkább úgy döntöttem, amjd egyben megnézem valamikor holnap talán
Kíváncsi vagyok az elején a nő holtteste miatt mennyi ideig borul teljes sötétségbe a retekklub 
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
_az
senior tag
tegnap láttam az ''Asztronautát'' az ltr blukkon, egész jó volt, dzsoni depp rulz

Ma meg asszem lesz a Bíbor folyók. Hát kiváncsi vagyok, hány órát vágnak ki belőle...
Amúgy felfigyeltem erre a Cooltv-re vagy mire. Ez lehet, hogy valami jó lesz? -
mityku
aktív tag
Hy!!!
Hazahozták, most kórházban van és várják, hogy gyógyuljon. A tesója ittvan látogatóba, a faterja nem jött el, de beszélt vele telefonon.
Mellette még olyan történt, hogy az admirális egy olyan nővel jött össze, aki baromi sok dolgot szeretne csinálni, de semmihez nem ért.
Rabb és Mec mintha kezdenének egymással keverni (nagyon megy a jópofizás)
-
TéKrys
senior tag
Tényleg mi történt Bud-dal a JAG-ben? Addig tudom hogy rálépett egy aknára és elvesztette a lábát. És tovább?
-
mityku
aktív tag
-
aesir
veterán
-
pulse
csendes tag
2 éve láttam egy filmet talán az rtl.klubbon és nem tudom a címét pls segítsetek!
A film megtörtnt eset alapján történt! Félretankoltak egy utasszállító repülőgépet, mert már mértékegység szerint számolták az üzemanyagmennyiséget! Ezért útközben leálltak a hajtóművek és le kellet vitorlázniuk vmi reptérfélén!
Jó a cím angolul is, magyarul is! Elöre is köszönöm! -
aesir
veterán
-
mityku
aktív tag
Na elmondom mi volt! ugye korábban volt az, hogy Carter nagymamája meghalt és a temetésen Eby (tutira nem így kell írni) [akivel kever Carter] testvére, hogy is mondjam rosszúl lett és belezuhant a megásott sírhelybe (már bent volt a koporsó). Na ez Cartert egy kicsit rosszúl érintette. Aztán Kovács doki úgy döntött, hogy eltűzik Afrikába (az okot nem tudom, mert nem láttam azt a részt) ilyen menekülttáborba gyógyítani. Aztán ugye Carter is csatlakozott, mert a csajjal nem jött ki igazán, Afrikában majdnem meghaltak mindketten, mikorilyen lázadó csoporttal találkoztak. Aztán Carter úgy döntött, hogy hazajön, Kovács pedig marad. Hazajött, a kórházban éppen átépítés van, jött egy indiai csaj (gyakornok), ez az Eby dobta Cartert (legalábbis úgy tűnik). Aztán a vége felé kapnak egy telefont, hogy Afrikában meghalt Kovács doki, Carter megpróbálta elérni a faterját Zágrábban (tel.), de nemsikerült. A vége az lett, hogy összecuccolt és elindúlt, otthagyott mindent.
Na ennyi!!!
Jaj, ma is lesz ez az ufo-s baromság!!!
-
HaroWerks
senior tag
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
most néztem a vészhelyzetet és sajnálattal látom, hogy Kovács doki meghalt Afrikában. Carter tűzik vissza Afrikába. Kíváncsi vagyok ebből mi lesz!?

A kórház szinte romokban hever!!!!
Holnap rtl klub 20.45: Bíbor folyók (Jean Reno főszereplésével)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
koxx
MODERÁTOR
Tudom hogy ez nem ide tartozik de nagyon durva a muksó Bővebben: link
-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
Integra
titán
-
HaroWerks
senior tag
-
mityku
aktív tag
most jut eszembe ma este Vészhelyzet!!!
nem lesz esetleg valami jó film az mtv ma???
aesir: emlékszem mikor még Stohl szinkronizálta Bud hangját a Jag-ben, tök furcsa lenne, ha újra ő csinálná. A mostanit szinkronhangot már megszoktam.
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
HaroWerks
senior tag
-
mityku
aktív tag
-
Jam-Master J
aktív tag
-
mityku
aktív tag
-
HaroWerks
senior tag
-
Integra
titán
-
Dilikutya
félisten
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
erre én is emlékszem!!
király film az egyszer biztos!!!
mikor haverokkal voltunk Volt fesztiválon a nyáron, Beatrice koncert alatt is elhangzott az azóta szállóigévé vált beszólás!!
S.O.S.
folytatódik az ember hülyének nézése!! Csáó darwin 2. rész, azaz ki a jobb:
kigyúrtak - nem kigyúrtak!!!! ez ám az ötlet, biztos megint hatalmas lesz a nézettsége!!!! -
Dilikutya
félisten
-
HaroWerks
senior tag
-
Integra
titán
-
Dilikutya
félisten
-
Integra
titán
-
HaroWerks
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
HaroWerks
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)