- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Igen az a jelenet is nagyon jó!

''Megsérült valaki?''
''Csak a tehén!''
A tehén nem aknára, hanem légibombára taposott rá.
Még az is jó mikor G. C. megy be a sátorba ahol ahol a térképet nézik és megkérdezi, hogy ez az urológia vagy esetleg a fül-orr gégészet vagy a proktológia!
Most majd meg akarom szerezni a Tripla vagy semmi c. filmet (az angol címét nem tudom leírni
), moziba mikor láttam akkor nagyon tetszett! Abban is elég jót alakít Cloony! Ha jól tudom annak a második részét most forgatják vagy forgatták! Jó lesz biztos!
Illetve ma este mtv-n Woody Allen film! Az is nagyon állat lesz!
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
-
Pópa
senior tag
Stargate! Töltöm lefele az összes epizódot .
[Szerkesztve] -
mityku
aktív tag
Tegnap már Stigmata-hoz nem volt kedvem, ezért az ORF1-en megnéztem az Independence Day, utána meg a Three Kings-t! Sivatagi cápák jó volt nagyon, így sokadszorra is, bírom nagyon G.Cloony-it!

-
_az
senior tag
jó a faszt és nem is állok neki megjavítani egyhamar... amúgyis 2 kib*szott zh-t írtam, mind2 sikerált, megérdemeltem végre a tv előtti fetrengést...
amúgy az egész ugyebár alapból ilyen titkojjukazigasságot összeesküvés film, csak amit a végén kiírtak... jáááj...
szal itt döglök és nézem közben a blöfföt...
tony és avi rulez -
Sick Boy
őstag
-
_az
senior tag
-
Sick Boy
őstag
Most néztem meg a Stigmata c. filmet
k***a jó volt.
Nagyon régen néztem meg már meg egy egész filmet, elejétől a végéig, de most nagyon jó volt, és össz 2 db reklámblokk volt benne.
Bár ennek is hepiend lett a vége... valahogy szívesebben láttam volna egy bad end-et. van ennk rendezői változata...? Nekem nagyon odakívánkozott, hogy a végén meghal a csaj...
-
perempe
veterán
Az X-akták helyett most épp sötét kép megy a Viasaton.
-
@rglaaf
veterán
Ma este lessz már Colombó kedvenc krimi sorozatom ,csak azt utálom hogy hébe- hóba adják a részeket meg állandóan ismétlik az epizódokat ,pedig több tiz évig forgatták a sorozatot.
-
Type-R
őstag
Szerintem a csaj nem akar USA-ba menni, mert ott van neki az aids program. Kovács mikor megy azt nem tudom, de egyszer azt mondta hogy kb 1 hónap múlva, és szerintem az már lejárt. Azért azt a zenét tedték be, mert a Galant vagy , hogy hivják azt a CD-t vette az indiai csajnak karácsonyra.

-
mityku
aktív tag
-
Type-R
őstag
-
mityku
aktív tag
-
Type-R
őstag
Látta tegnap este valaki az ER-t, a recepciósnak megint volt egy beszólása: boldog karácsonyt, fiúk lányok, megjött kalkutta

-
Tomcyboy
csendes tag
-
Judyt
tag
-
Spensers
aktív tag
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
Vészhelyzet holnap este lesz!
Ma hétfő van, az + kedden van.
Én nagy ER fan vagyok, de múltkor (kb 25-30 hsz.-sal ezelőtt) már mondták, hogy ez nem ER topic, ha annyit akarunk róla beszélni, nyissunk egy külön topicot.
Felesleges szerintem egy külön topic neki, de kíváncsi leszek a holnapi részre!
-
Judyt
tag
Ma Vészhelyzet!!!!???

Ki hogy áll vele? -
mityku
aktív tag
-
koxx
MODERÁTOR
Tegnap lemaradtam a Klitschko vs. Williams box meccsről nem vette fel vki? Neten egyelőre még nem találtam meg.
-
divot
veterán
Jó volt, mint a helyesírásod.

-
Scooby Dou
aktív tag
Én az apám beájula. Szentem jó film volt.
-
aesir
veterán
Elemi ösztönben mindig felizgatott valami akárhányszor láttam. Most jöttem csak rá hogy Básti Juli hangja az.
(Najó, kicsit a Dörneré is) -
mityku
aktív tag
-
aesir
veterán
-
Tomcyboy
csendes tag
Nekem megvan, még videótékás verzióban. Abban valahogy jobb a szinkron. Nah igen, már mint a szinkron.
-
@rglaaf
veterán
-
mityku
aktív tag
-
Pópa
senior tag
-
Integra
titán
-
Pópa
senior tag
X-FILES -
Joczeek
addikt
-
deedee
őstag
-
divot
veterán
-
deedee
őstag
én is beájultam a filmtől már az első 10 perc után.belezuhantam az asszony mellé és együtt .......szal együttműködtünk a testiség terén
kicsit jobb volt,mint a film.
viszont utána videóról megnéztük a naplót és újfent beájultunk a magyarellenes kinti magyaroktól.....Szomorú dolog,hogy ide jutottunk a testvéreinkkel.KÖSZÖNÖM ORBÁN!!!!! -
divot
veterán
-
mityku
aktív tag
-
borg315
aktív tag
áááá most látom a műsort, volt apám beájulna, büntetőfilm, sajnos kihagytam, pedig pénzt biztos nem adok ki érte, még a sávszélt is sajnálom ettől

-
borg315
aktív tag
-
Pópa
senior tag
Lesz ma valami yó a tévében, vagy elkezdhetem nézni az X-aktákat a vinyóról?

-
Judyt
tag
-
borg315
aktív tag
Ejnye!!!
Hát nem tudtad, hogy ennek a műsornak a nézése felér egy tökéletes öngyilkossággal???
hát, alul voltam informálva, sic ;)
Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen társadalomban élünk, hogy ilyenre van igény!
nem is kell. elég, ha a műsorok tartalma felett hatalommal bíró entitások döntenek úgy, hogy a (hatalmi/tulajdonosi ill. kisebb részben nézői és műsorszerkesztői) igényeket ez elégíti ki. butaság lenne azt elhinni, hogy a műsoroknál az igények között csak a nézői igény sorolható fel.
borzasztó belegondolni, hova fog ez vezetni. :s -
mityku
aktív tag
Ejnye!!!
Hát nem tudtad, hogy ennek a műsornak a nézése felér egy tökéletes öngyilkossággal???
Itt a Ph-n aki belenézett a műsorba, az bizony már mind-mind megbánta szinte az összes bűnét!
Azzal a műsorral vallatni lehet, én mondom!
Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen társadalomban élünk, hogy ilyenre van igény!
Persze ide lehet sorolni, a különböző valóság showkat is! Sorozatokkal jobban állunk, bár ott is akad szép számmal selejtek, de olykor előfordulnak normálisak is. (pl. Harmadik műszak, Alias stb...), viszont a különféle barbara, mónika, balázs sz*rok mind a ramaty műsorokat képviseli!
Szóval óvatosan a tv műsorokkal, bármely csatornára kapcsolsz is!
-
borg315
aktív tag
na én rávettem magam h frissítsem kicsit a közmédiáról tárolt infóimat, és megnéztem a kísértés című műsort.
elakadt a lélegzetem.
persze jönnek majd az okosok, akik megmondják a tutifrankót, h ti. nem is formálja az emberek gondolkodását egy műsor és annak paneljai (persze, ezért reklámozzák a cégek a tv-ben a cuccaikat, ugye), meg h nem is akkora gáz h normálisként tüntetik fel egy partnerkapcsolat előzetes lezárás nélküli moderált felbontását, és semmi baj nincsen egy réteg értékeinek normálisnak és általánosnak történő bemutatásával, meg különben is mit keres a gyerek a tv előtt 9-kor, aki meg felnőtt az meg legyen értelmes és dolgozza fel. eh..
ettől nekem még émelygett a gyomrom, amire rátett egy lapáttal a ken park divx (no nem a ''sokkoló'' jelenetektől, hanem h mennyire hiteltelen, hazug és torz a társadalomábrázolása, az engedjétek hozzám-ra zoomolás pld. a filmtörténet egyik leggusztustalanabb húzásai közé való, de a házasságtöréssel kapcsolatos erkölcsi aggályok teljes figyelmen kívül hagyása is megér egy misét). sz'al f@sza, ez műveli manapság az ifjúságot, kixass, szép lesz a jövő.. eh.. -
mityku
aktív tag
-
Pópa
senior tag
-
Judyt
tag
-
mityku
aktív tag
-
Judyt
tag
-
@rglaaf
veterán
-
Judyt
tag
-
Judyt
tag
-
@rglaaf
veterán
-
Judyt
tag
-
Judyt
tag
-
@rglaaf
veterán
Na a Kedvencek temetőjében nekem a legrosszabbul az esett amikor a gyerek elvágta az ágy alól már nem emlékszem hogy kinek az achillesét jájj az nagyon durva volt
Csupasz pisztoly rulz
[Szerkesztve] -
Judyt
tag
-
Joczeek
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
Joczeek
addikt
-
Pópa
senior tag
-
@rglaaf
veterán
Este későn volt a Stephen King film nem volt rossz de láttam már jobb megfilmesitett könyvét is
Ma viszont lessz az Elemi ösztön remélem benne hagyják a lábszétnyitós jelenetet
-
Type-R
őstag
-
mityku
aktív tag
Tegnap este milyen ramaty műsorok voltak! (darwin és társai stb..)
Szerencsére az mtv-n Csupasz pisztoly 33 1/3 ment!
Régi is + már sokszor is láttam, de még mindíg nagyon bírom!!!
-
mityku
aktív tag
-
divot
veterán
-
mityku
aktív tag
-
divot
veterán
-
mityku
aktív tag
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
Type-R
őstag
-
Out
addikt
-
HaroWerks
senior tag
-
Out
addikt
-
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
-
Drótszamár
őstag
-
Integra
titán
-
TéKrys
senior tag
Csütörtök Viasat3: Helyszínelők!!
Dobó Kata volt gyilkos!!
Nagy szerepe volt. 2 szót mondott, meg szerepelt 5 percet.
Bravó. Pont tegnapelőtt néztem meg dvd-n a Professzort. Hát nem abban is ő szerepelt. Nem sokáig szerencsére mert megölték
De Segal bosszút állt érte. Ez ám a magyar ''imázs'' 
-
mityku
aktív tag
Bizony nincsen!!
Múlt héten úgy lett vége, hogy a hasonmás néger csajt kinyírta a lakásukban, de ő is megsérült, ezt követően elájult! Mikor magához tért egy utcán tért magához, kiderűlt, hogy Kínában van! Felhívott egy CIA-s telefonszámot, ott megmondták, hogy hova menjen. Egy lakásban találkozott a faszijával (Vohn-nal) és látta, hogy a pali ujján jegyggyürű van és kérdezte tőle hogy ez hogy történt. Aztán a srác azt mondta, hogy nem tudott már várni, mert a csaj már 2 éve eltűnt! Ekkor hatalmas ledöbbenés Jennifer Garner részéről! VÉGE!
Na persze remélem nem az egész sorozatnak!
divot: tegnapi W. E. film valami király volt!!!!
Bár csak attól a résztől láttam, mikor felakasztja magát, de inkább eldönti, hogy a jövőben verseket fog írni!
Az tetszett még nagyon mikor elkezdett ilyen általános közhelyekben beszélni és tényleg mélyenszántó gondolatokon kezdett elmélkedni. [ mikor kihozta azt a következtetést, hogy minden ember homokos!
]
A végén meg várta, hogy megkegyelmeznek neki, de hát átverték!
A jövő heti W.E. film is jónak ígérkezik!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
Azt szeretném megnézni, megyek is mindjárt (remélem még nincs vége)!
A diplomamunkámmal bíbelődök ezért ma este nem igen néztem tévét. Majd ezután!
A sztori nem rossz egyébként! Ha meg vége, akkor megnézem az rtl k.-on, hogy hogyan üldözik az al-kaidat!
Alias helyett lesz valami ''superhero'' sorozat! 
-
divot
veterán
Ma este 9-től folytatódik a Magyar 1-en a Woody Allen sorozat. A mai menü: Szerelem és halál című vígjáték.
Röviden: Napóleon csapatai Moszkva alatt állnak, ám ekkor a leggyámoltalanabb orosz ifjú, a nyápic és nyúlszívű Borisz Grusenko hősiesen a császár életére tör! Woody Allen fergeteges komédiájában ezúttal Tolsztoj és Dosztojevszkij életművéről szedi le a keresztvizet, miközben bődületes bölcsességekkel leszünk gazdagabbak, úgymint életről és halálról, szerelemről és háborúról, no és a mélységesen mély orosz lélekről... -
HaroWerks
senior tag
Mondjuk a játék első részének történetéhez képest a Kaptár egy nagy nulla

Mint zombis film sem nagy durranás, a Holtak hajnala (akár a régi, akár az új) simán lenyomja.
Akciófilmnek szintén sovány mert alig történik benne valami, a CGI effektek pedig nem túl meggyőzőek.
Régen 1-2 éve még tetszett, ma már nem igazán
(a 2. rész sem egy nagy durranás, de az legalább mint egy mezei agyatlan akciófilm még elmegy
)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
mityku
aktív tag
Gondolom te is a rendezői változatról beszélsz ( + 1 óra + 1 dvd ).
Szinte csak az van a boltokban! A videókazis változat csak 2300 Ft, de nem akarom megvenni azon, mert hátha megeszi a videónk (a drágám öreg már)
Meglehetne azt is csinálni, hogy a kaziról átnyomni dvd-re, de mindenképpen kellene a + dvd lemez (az extrák miatt).
Vásárlás esetén nekem elsősorban Győr jöhet szóba, MM nincs, van Spar, Tecsó, Metro, Music D.. Most így hirtelenjébe ezek ahol tutira megtalálható.
A tecsóba mindenképpen menni fogunk a napokban ott megnézem! Ha ott is pofátlanul drágán adják rájuk borítom az asztalt. Nekem a 4000 Ft is tökéletes lenne, mégse 6000 Ft feletti összeg!
-
Type-R
őstag
-
HaroWerks
senior tag
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
-
Apophis
őstag
-
mityku
aktív tag
A két sunnyogó medikust ott kellett volna szétcsapnia Elizabethnek!

Abby-nek ''kicsit'' rossz lett az elméleti tesztje! 52 % az már beton 2-es!!
A nővér csaj meg magyarázta Kovácsnak, hogy milyen volt a srác apja: volt piercing a nyelvében, autója és végtelen fűkészlete! Na ekkor fordúltam le az ágyról!
Mondhatnánk tökéletes érvek egy faszi mellett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), moziba mikor láttam akkor nagyon tetszett! Abban is elég jót alakít Cloony! Ha jól tudom annak a második részét most forgatják vagy forgatták! Jó lesz biztos!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De Segal bosszút állt érte. Ez ám a magyar ''imázs''
,és lehet, hogy ebben a korban ilyen dolgok sokat számitanak.