Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laika1200
csendes tag
válasz
Vangelis #58995 üzenetére
Ez most benéztem sajnos. Normál esetben 2-5 GBP szokott lenni az "economy" légiposta. Az olcsóbbhoz nincs tracking, a drágábbhoz van. Így is 3-7 nap között ideér. Amivel most ezek a csököttek postáznának az az időgarantált, unión belül 3 napos házhozszállításos mód, az nekünk drága. Az ottani fizetéssel a zsebükben nem jut eszükbe hogy mi nem azért nézünk használt játékot mert "zöldek", hanem azért mert csórók vagyunk. Nézegetni kell folyamatosan, időnként szokott korrekt ár és olcsó posta lenni, főleg amikor angliába szakadt kínai az eladó. PL. buybuyeasy vagy hasonló "kicitócó" néven.
Voltak már ilyen poénok nálam is, a kicsinek néztem lego duplo-t és a belvérű angol nem akarta postázni mondván hogy megsérülhet, csak személyes átvétel....
-
mezis
félisten
válasz
gaben1117 #58973 üzenetére
Üdv.!
Most láttam egy olyan villanyórát, amire 600 rev/kWh van írva. Nagyobb a forgó kereke az 1200-asnál. Minden felirat magyar rajta, de miért angol a fordulat (revolution) ?
"The electromechanical induction meter operates by counting the revolutions of a non-magnetic, but electrically conductive, metal disc which is made to rotate at a speed proportional to the power passing through the meter."
[ Szerkesztve ]
-
laika1200
csendes tag
válasz
Vangelis #58989 üzenetére
Licitálj rá!
Mai napi zárással kb. 5 aukció van... ahogy látom a bolti ár töredékéért. Angliából nagyságrendileg 3-7 nap alatt ide is ér. Vettem már így többször, sosem volt gond, a régió kód egyezik (nem tudom xboxnál van-e, én PS-re rendelgettem.)...
-
PLaci58
addikt
válasz
Bull Boss #58992 üzenetére
Nekünk ilyen ETA van.
15 év alatt talán 2x használtam a szőnyegtisztító részét.
Elég jól használható, de inkább csak porszívózásra használom. Még ma is jól szív.Legutóbb kicsúszott a szívócső ahogy rángattam magam után, erre a kimenő szűrőt "kilőtte" hátul.
Lehet, hogy ki kéne már pucolni szegényt.[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
SziasztoK! Kárpit-szőnyeg tisztítógéppel rendelkezik valaki? Igazából már unom hogy mindig kifizetek egy vagyont a kölcsönzésre és már nincs is annyira ereje teljében a sokat látott Karcher amit a kölcsönzőbe adnak. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok olyan takarítógépet ajánlani ami elérhető árban van, és elég jól szív?
-
Vangelis
félisten
Skacok!
Valakinek eladó Lego Jurassic Park World xbox 360 játék megunt és eladó nincs?Nem akarok kiadni érte 14-16ezret.... arra a két napra amit a gyerkőc játszani fog vele....
Akár béerelném is
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
LaciMc82 #58985 üzenetére
Feltehetően airsoftosok voltak és épp valamelyik II. világháborús csatát játszották le valahol, de ettől függetlenül nem mászkálhatna így az utcán. Az airsoft fegyvert is csak csomagolva lehet szállítani (pl.: tokban), így ha bejelented és elkobozzák a fegyverét simán megérdemli.
Szerk.:
Amúgy itt a miskolci airsoft csapat oldala. Rákérdezhetsz náluk, hogy az Ő tagjuk volt-e ott.[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
válasz
LaciMc82 #58985 üzenetére
nem spicliség ha eleresztesz egy telefont a segélyhívónak. Ez egyfelől riadalmat megbotránkozást kelt, másfelől ugyebár tilos közterületen fegyverrel vagy annak látszó tárggyal nyilvánosan megjelenni, kivéve a hatóságoknak, másfelől mindenféle önkényuralmi jelkép viselése is tiltott (gondolom ilyenek voltak rajta)
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ti találkoztatok már a városban fasiszta német katonának öltözött alakokkal?
Ma volt "szerencsém" hozzájuk,az egyik még a játékfegyverrel a kezében hadonászott is bár az be volt ...
Azért egyes emberek hülye játékokat tudnak kitalálni,csak baromira nem vicceset ,főleg mikor ilyen helyzet van hogy mészárlások sorozata játszódik le a világban
És mindezt vasárnap 6-kor a Szentpéteri kapuban. -
PLaci58
addikt
válasz
Bull Boss #58980 üzenetére
10400-ast kettőt is vettem az említett oldalról.
Mindkettő tudta a megadott kapacitást.
Most valami 10000-est árulnak, de keskenyebb, úgyhogy biztos nem 18650-es akksik vannak benne.
A 10400-asból ki lehet venni 6600 mAh-t. Te tudod, hogy elég-e, de szerintem nincs értelme nagy akksikat cipelni. -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Xiaomi Power bankot rendelt valaki ebayről? Elég nagy a szórás árban, ezeket is hamisitják vajon?
10400 vagy 16000mah ajánlott ?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek 1Gb DDR1 notebook RAM-ot. 2x512 is jó.
Cserébe tudok adni 1Gb DDR2-t noti vagy asztali gépbe valót.Más: karácsonyra kaptam egy Lazer márkájú 5000mAh powerbank -ot. Az a gond, hogy van már ilyenem másik 3 is.
Szóval ez eladó lenne csak nem tudom mit ér. Bontatlan, garanciális. Ha valakinek szüksége van rá ajánljon érte valami. Csere is játszik.
Mio A701 "okostelefon". Igazából telefonnak nem annyira alkalmas, de GPS-nek kiválló! 20 csatornás SiRF GPS vevó van benn, szóval elég pontos. Én geocaching-re használtam, de iGO is megy rajta csak nem a legfrissebb. Winows Mobile 6 rendszer van rajta. Adok hozzá még egy készüléket alkatrésznek. Van egy bőrtok is hozzá. Doboza tartozékok nincsenek.
Ár: 6k.Egyéb eladó dolgaim: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kicsitrash #58977 üzenetére
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Ha a korongos villanyórán az van, hogy 375 rev / kWh, akkor az azt jelenti, hogy 375 fordulat teker 1 kWh-t?
Elkezdtem stopperral mérni, hogy melyik eszköz mennyi mp alatt pörget 1-et az órán. Nem valami nagyon pontos mérés, de most ez van.
Az eddigiek alapján amúgy kezdek egyre tanácstalanabb lenni, ebből szerintem villanyóra bevizsgáltatás lesz.
-
fila
senior tag
[link]
Lenovo Vibe X2-CU Dual sim - Dual active telefon eladó 32 GB ROM/2 GB RAM -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
scapegt #58940 üzenetére
Attól, hogy geotermikus rendszerre vas csatlakoztatva az avas, még nem azt a vizet iszod.
A primer oldalon van a geotermia, a szekunder oldalon pedig a mivizes ivóvíz hálózat. A két rendszer fizikálisan külön álló vezetékrendszerben van, csak a hőcserélőben találkoznak, ahol a forró víz felmelegíti a hőcserélő lemezein keresztül a hideg vizet.
Szerintem érdemes megkérdezni a mivíznél, hogy ilyenkor mi a teendő, mivel a hálózat viszont az övé és az koszolja tele. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Ha van valakinek eladó M8 az kérem írjon rám privibe lehetőleg miskolci találkozóval ( vagy legalábbis Tiszaújváros környéke ) mert akkor holnap mennék is érte max 70-75 ezerért.
Képeket kérnék természetesen -
Depression
veterán
válasz
Spancer RE #58967 üzenetére
Azt nem úszom meg egy ezresből
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Depression #58966 üzenetére
Laptop töltő vagy valami kisebb adapter nem jó? Itthon a konyhapult világítás adapterről megy, szerintem tökéletes.
-
Depression
veterán
válasz
Depression #58963 üzenetére
Led csíkot... Fránya T9
-
Bull Boss
őstag
válasz
Depression #58963 üzenetére
300w vargáné és társa ?
-
Depression
veterán
Keresek low-end tápot. Minél kisebb, annál jobb.
#Bullboss: Nem gépbe lesz, 5V-os pedig csíkot kell kihajtania
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz
yvsmad #58959 üzenetére
Mindez egy rosszul értelmezett jogszabály miatt.
A felülvizsgálat nem azt jelenti, hogy mindent ki kell cserélni a mostani szabványnak megfelelőre.
A régi golyóscsap, vezeték maradhat ha nem szivárog. Mint kiderült a kék golyóscsap azért került tiltólistára, mert szétszedhető, javítható. Egyébként jó lenne.
Ha gond van a légellátással, akkor azzal csinálni kell valamit. Főleg az utólag beépített páraelszívók, szellőzőbe bekötött ventilátorok okoznak nagy bajt a gázos bérházakban, panelekben. -
Potzee
addikt
-
yvsmad
őstag
válasz
PLaci58 #58957 üzenetére
Az épület korától függően nézik végig a gázkészülékek és mérőórák bekötését. Az öcsémnél (Debrecenben) a gázbojlert lecserélték villanyra, a gázóra mögött szétverték a lambériát, a konyha külső falába egy szellőző lyukat véstek ventillátornak, ahol télen behúz a hideg. A ventillátor nem működik, kérdezte az öcsém, hogy mit csináljon télen, azt mondták neki, hogy takarja le a szellőzőt!
Mindez a mérőóra, flexibilis csövek és golyóscsapok cseréjével együtt 180 ezerbe fájt neki!
[ Szerkesztve ]
-
DISC4U
tag
Seagate Barracuda 7200.12 ST3250318AS HDD eladó . Ár: 3.000Huf
- 3.5"
- 250GB
- 7200RPM
- 8MB Cache
- SATA 3.0Gb/sHDsentinel 100/100
[ Szerkesztve ]
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valakinek eladó 22-24"-os monitorja? Gari,dvi,hdmi előny.Csak hibátlan jó állapotú érdekel.
Ajánlatokat pü-ben
[ Szerkesztve ]
-
Pitu
aktív tag
válasz
Spancer RE #58944 üzenetére
-
Pitu
aktív tag
Engem is utolért az autó akku lemerüléses téma (1 hét állás után), ráadásul a rablásgátló is letiltott 2x emiatt bikázásnál.
Tudnátok ajánlani Miskolcon olyan helyet ahol korrekt áron vehetek újat, ill. értenek a beszereléshez is (rablásgátló miatt)? -
bnorci71
addikt
válasz
Bull Boss #58939 üzenetére
lehet mire te a vízhófok mutatót látod megmozdulni már 70 fokos a víz
régen a gyártók nem sajnáltak 20csep festéket és odabiggyesztették, hogy a vonal az hány fok, ma meg van 1kék kocka 3 vonal egy piros kocka, na de hogy az hány fokha van ELM327-ed akaszd rá ls be tudod kalibrálni
Mjet Dobló Nyék Miskolc tábla ér kb félútra és Csabán már üzemmeleg
-
scapegt
őstag
Lenne egy kérdésem: tavaly költöztünk, amikor átvettük a lakást, már állt a meleg vízóra. Kihívtunk egy szerelőt, akit a MIVÍZ ajánlott, kicserélte, melynek költségét fizette az előző tulajdonos. Ez eddig OK.
Az óra állítólag a geotermikus fűtés miatt áll meg, itt a környéken (Avas) nagyon sok meleg vízóra romlott el, miután beindították azt a fajta fűtést, mert telemegy homokkal a vízóra, emiatt megáll.
A napokban észrevettük, hogy ismét megállt a vízóra, 1 évig bírta ... az a kérdésem, hogy ilyenkor ezt nekünk kell fizetni? Ha a fűtés "hibájából" fakad a hiba, akkor is nekem kell évente megvenni, csak azért, mert az az "én tulajdonom"? Járt valaki hasonlóképpen?
Szerk.: épp jöttek 2 napja vízórát leolvasni, mondtam a srácnak, hogy áll a meleg vizes mérő, azt mondta, másnap visszajön jegyzőkönyvvel. Vissza is jött, ajtót nyitok, mondja, hogy a férjemet keresi (még a nevünk sem egyezik, de ok, legyen a férjem), mondtam, hogy most nem tud kijönni, erre előadta, hogy már beszélt vele és itt a jegyzőkönyv, a többit intézzük. Kiderült, hogy nem is beszéltek egymással, nem értem, miért kamuzta ezt be. Vagy úgy gondolta, hogy ha megyünk intézni, hazudjam azt a MIVÍZ-nek, hogy beszéltek? Van ennek értelme?
[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
Dual sim - Dual Active Nyolmagos Lenovo Vibe X2 eladó!
Miskolci átvétel! -
Jarod1
veterán
válasz
gaben1117 #58926 üzenetére
eszembe jutott még valami, hogy behatárolt esetleges kábelproblémát
elvileg vannak kismegszakítók:egyenként kapcsold le és nézd a villanyórát pörög-e( kihúzva legyen minden)
érdemes úgy kezdeni hogy mindegyik le van kapcsolva és egyesével kapcsold fel.
a mosógép milyen tipusú? A+ os energia osztályú?-így tényleg nem valószínű a lopás hogy 20 m re van a következő ház.
-
-
bnorci71
addikt
válasz
Vangelis #58902 üzenetére
nálunk is annyi fogyott
2+2 felállásba és az egyik gyerkőc focizik szóval van mit mosnikicsit lejebb szorítottam
kézmosó csapok alul korlátozva a max kifolyás
Kludi szelep cserélve Dömötör tartályraja és lett mosogatógép
6 terítéket 1x bögrét nem igen mosogat el senki 12-14L vízzel[ Szerkesztve ]
-
pirate777
csendes tag
Sziasztok
Van egy eladó asztali gépem, a config a következő:
Alaplap: Gigabyte B85M D3H (2014.08 - 36 hónap garancia);
Processzor: Intel Pentium g3420 (2014.08 - 36 hónap garancia);
Memória: 2x4gb Crucial ddr3 1600mhz (2014.07 - 36 hónap garancia);
Videókártya: Gigabyte HD7770 OC 1GB Gddr5;
Tápegység: Chieftec CTG-600-80p (2014.08 - 36 hónap garancia);
Merevlemez: 500GB Westerndigital Blue (WD500AAKX);
Optikai meghajtó: Samsung SH-224 Dvdrw (2014.07 - 24 hónap garancia);
Ház: Zalman Z3Ha valakit érdekel privátban érdeklődjön.
Irányár: 90k -
jagada
addikt
Miskolcon hol a legolcsobb a gk vizsgaztatas, ahol lehet idopontot is foglalni, hogy ne kelljen fel napot
sorakozni? -
mezis
félisten
válasz
gaben1117 #58926 üzenetére
Ha tényleg mindent kihúztál, lekapcsoltál, akkor az órának állni kell. Maximum befejezi még az elkezdett fordulatot, nagyon lassan.
Ilyen állapotot felhasználhatsz az óra ellenőrzésére: bekapcsolsz valami komolyabb, tartósan fogyasztót (infra lámpa, hősugárzó,...) aminek tudod a fogyasztását és számolod a fordulatokat. Talán elég 10 perc is ehhez.
Aztán táblázat kezelő vagy fejszámolás. Az órán rajta van, hogy hány fordulat, mennyi kWó-nak felel meg. -
gaben1117
senior tag
válasz
Jarod1 #58913 üzenetére
Családi házban laknak, és pont úgy van a telek is, hogy a következő ház vagy 20 méterre van. Ilyen felállásban is lopható lenne az áram?
Tűzhely gázpalackról megy, szóval az sincs, tényleg annyi az összes elektromos eszköz, amit leírtam, annyi hogy heti 2-3 mosást kihagytam automata géppel.
Magát a vezeték esetleges hibáját hogyan lehet felmérni, kideríteni? Ez akkor is kijön, ha kihúzok mindent, mert ilyenkor is pörög az óra vagy ez akkor érezhető, ha valami szedi fel az áramot és a vezeték miatt többet, mint kéne mert sok a veszteség? Sajnos totál hülye vagyok ehhez.
@kicsitrash:
rákérdeztem, ha nem találnak hibát, akkor kb 7e a díja a bevizsgálásnak
@Melack:
de hogyan, villanyszerelővel? És ilyenkor ki kell bontani a falat a vezetékből, vagy hogyan működik ez?
Milyen fogyasztásmérőt ajánlanátok, aki már használt/használ ilyet?
ui: egyszer még nagyon régen elviekben már én is használtam volna. Akkor kicsitrash-től kaptam kölcsön egyet, de még használni sem tudtam, mert elég gyorsított ütemben meg kellett műteni az orrom, kórházban voltam, stb. És csak arra emlékszem, hogy tök sokáig nálam volt, úgy hogy már neki is kellett volna, persze privátokra nem válaszoltam, mert néha olvastam csak PH-t. Szegény tök jogosan azt hihette, hogy benyeltem a mérőt. Jajj de rossz még felidézni is, csak a mostani sztoriról ugrott be.
Köszi még egyszer és bocs.
-
WildBoarTeam
senior tag
-
Melack
veterán
válasz
gaben1117 #58888 üzenetére
Nezesd meg a vezetekeket a falban. Hasonlo helyzet volt ismerosnel, ott 2 db vezetek ert ossze, 1 emberre 440kWh volt a havi fogyasztas. Szereles utan 110 lett. Bojler ott is ki lett takaritva elotte, az 25 kWh-t hozott a fogyasztason.
Vangelis: zard el a bemeno viz focsapot, varj 15 percet, es nezd meg, hogy forog e a mero. Ha nem, akkor mero utan van a plusz fogyasztas. Gaz kapcsan meg a melegvizes bojlert kell kitakaritani, lehet az orlang allitodott el.
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
gaben1117 #58906 üzenetére
Nem ismerem pontosan a helyzetet, ezért felvázolom (panelben):
Mi a 4-es számú lakásban lakunk. Mellettünk a 3-assal a közös falon 1 csövön mennek le a vezetékek a konnektorba... Majdnem jól jártam szerelésnél, mert én ugyebár lekapcsoltam a biztosítékot (konnektort cseréltem), de ha elég hosszan átnyúlok, az ellenoldalon még bizserget...
Onnan elég egyszerű lenne lopni az áramot. Akár véletlenül is, mert én sem feltételezném, hogy az ÉN oldalamon nem csak az én dolgaim jönnek.
Az émász-titász-dédász-eon akármi... naponta többen telefonálnak be ilyen problémával, aztán 90%-ban kiderül valami a felhasználó oldalán van elszúrva (jah, az 500 wattos plazmatv megy 24 órában, mert azzal világítjuk és fűtjük a nappalit...)
Ha gyanús a mérő hibája, akkor kijönnek, leellenőrzik, ha jogos az igényed cserélik. Ha nem, akkor valami huszonezres bevizsgálási és kiszállási díjat kiszámláznak... ezért érdemes biztosra menni...
Vangelis: A gázt nem negyedévente fizetitek? Nekünk a tűzhely megy csak róla, s általányt fizetünk (az egész háznak 1 közös mérője van, azt osztják). Így havi 1500 forint körül kell csengetni
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
válasz
Üdv!
438 Kvh az rohadt magas!!! bár nem tudom családi ház -e én egy B verzióra is gyanakodnék, konkrétan : áramlopás,
ilyen extrém fogyasztás talán még légkondival se érhető el, havi szinten.
Tűzhely villany?
a villanyvezetétek Alumíniumból vannak?
(ezt konkrétan azért kérdezem mert anno egy panelben laktam és ott az alu veztékek a konnektoroknál össze voltak tekerve gyárilag, de az idő vasfoga és az oxidáció elbánt vele, konkrétan a szigetelése elszenesedett és
hozzért a földhöz- ezt onnan vettem észre hogy a kislámpa vibrálni kezdett, műszerrel mérve 198V ficegett benne, és a konektor műanyag burkolata 50-60 fokos volt kb) tehát ha nem dugtam bele semmit akkor is ment az óra.)előttem szóló kolléga javaslatát ajánlom ,húz ki mindent, és egyesével ellőrizd mi zabálja az áramot vagy egy fogyasztásmérővel ellenőrizd
1415 KWh a lakás éves fogyasztása , átlag havi 118. (2015 ös adat)
pár éve írtam egy cikket a fogyasztásokról mérésekkel spékelve, ezt hamarosan frissítem mert már teljesen másik lakás más fogyasztókkal.
-
gaben1117
senior tag
válasz
WildBoarTeam #58889 üzenetére
@WildBoarTeam
Én sem látok mást megoldást, minthogy elkezdek egyesével bemérni mindent. Hűtő, bojler is minimumon megy.
@kicsitrash
ők több mint a háromszorosát fizetik havonta (17.000 ft), mint ti kevesebb eszközzel. Lopás az csak akkor lehetne releváns, ha valahogy a mérőórán keresztül nem? Ha feldob egy kábelt a vezetékre, az nem jelenhet meg a mi fogyasztásunkban. Az a gond, hogy a bojlert nem tudom fogyasztásmérővel bemérni, de a többit befogom az tuti.
@üszök
az mit jelent, hogy nem vezérelt áramról? Minimum fokozaton megy a bojler.
@mezis
hát az tuti, hogy mi nem nyúltunk hozzá soha az órához. A végső megoldás amúgy az lesz, hogy elküldöm kivizsgáltatni az órát. Gondolom ott ez kiderülne, ha piszkálta volna bárki. (nagyon kieső helyen lakunk, nem tartom elképzelhetőnek) Bár remélem, hogy nem, mert még tuti minket cseszegetne miatta az E-On
@F1r3b1rd
tavaly volt szerelő által kitakarítva, vízkőtlenítve a bojler
@bnorci71
most legközelebb, ha meglátogatom őket, tuti ezzel fog telni a napom, hogy ezzel fogok kísérletezni
Amúgy beszéltem az E-On-nal is, nem nagyon voltak segítőkészek, kb. hülyének néztek. Azt mondta a csaj, hogy az is lehet, hogy rossz vezeték miatt a falban "elszökhet" az áram. Azt elismerem, hogy nem ugyanolyan hatékony minden kábel, de hogy adott esetben a reális fogyasztás 3x-sa csak úgy elszökjön....
Valami gebasz, biztos hogy nálunk lesz, mert az ismerősök az utcában közel sem fizetnek ennyit sokkalta nagyobb háztartással.
-
Bull Boss
őstag
Jár valaki kartonnal a hűtő előtt?
Egyszerűen megfagyok mire melóhelyre érek
-
JamesFinn
senior tag
Üdv.
Eladó dolgaim:
-4db Suzuki Swift 3-ra való Michelin 175/65R15 téligumi, acélfelnire szerelve. Kiválló állapotban. Ára: 12500huf/db
-egy sötétszürke 8gb-os ipod nano 3. Előlapja megkímélt, hátlapja a szokásos, kissé karcos. Kezelőszervek működnek. Amit adok vele: adatkábel, töltőfej. Ára 8.500huf
-Eredeti, használt xbox 360 lemezek eladók. The Gunstringer - 2000 huf Bulletstorm - 2000 huf Fifa 2013 2000 huf Kitűnő állapotban.
-Philips GoGear mix 4gb-os mp3 lejátszó, használt, karcos. 4000 huf
Kazincbarcikán megtekinthetőek.
Képet küldök priviben,és a privát üzenetet hamarabb látom.[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz
kapcsolj le mindent, de tényleg mindent, tehát boyler is letekerve nullára és nézd meg a villanyórát, na meg amit WildBoarTeam írt egy 5-6eHuf fogyimérő és egyenként végigmérni mindent, a boyler ha éjszakaira van kötve azt sajnos nem fogod tudni
nálunk családi ház
hétközben ment 3tv 1noti/asztali fagyasztó hűtő mikró miegyébb 230Kw/hó volt a fogyi
hétvégén 3/4tv
hétközben 3 fős a család hétvégén 4
villanyboyler az nincs 1tv LCD, ja és mindenhol energiatakarékos égőja kimaradt
mosógép ami napi 1-t mos átlagba és szárítógép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elite: Dangerous
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- D6000s univerzális és Dell WD15 K17A dokkolók docking station 130W táppal USB HUB
- ASUS ROG STRIX G531G /I7-9750H/NVIDIA RTX 2060/RAM DDR4 8G 2/1 TB SSD
- ASUS TUF Gamer Laptop 144Hz Ryzen 7 3750H 16GB DDR4 512GB NVMe SSD RTX 2060 6GB GDDR6 192bit Jó Aku
- 2db WD Red 4TB NASware 3.0 - WD40EFRX
- Huawei Soyealink B535-333 4G 4g+ CPE 3 LTE router független 4G+ sim-es
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest