Új hozzászólás Aktív témák

• gaben1117

senior tag

válasz Jarod1 #58913 üzenetére

Családi házban laknak, és pont úgy van a telek is, hogy a következő ház vagy 20 méterre van. Ilyen felállásban is lopható lenne az áram?

Tűzhely gázpalackról megy, szóval az sincs, tényleg annyi az összes elektromos eszköz, amit leírtam, annyi hogy heti 2-3 mosást kihagytam automata géppel.

Magát a vezeték esetleges hibáját hogyan lehet felmérni, kideríteni? Ez akkor is kijön, ha kihúzok mindent, mert ilyenkor is pörög az óra vagy ez akkor érezhető, ha valami szedi fel az áramot és a vezeték miatt többet, mint kéne mert sok a veszteség? Sajnos totál hülye vagyok ehhez.

@kicsitrash:

rákérdeztem, ha nem találnak hibát, akkor kb 7e a díja a bevizsgálásnak

@Melack:

de hogyan, villanyszerelővel? És ilyenkor ki kell bontani a falat a vezetékből, vagy hogyan működik ez?

Milyen fogyasztásmérőt ajánlanátok, aki már használt/használ ilyet?

ui: egyszer még nagyon régen elviekben már én is használtam volna. Akkor kicsitrash-től kaptam kölcsön egyet, de még használni sem tudtam, mert elég gyorsított ütemben meg kellett műteni az orrom, kórházban voltam, stb. És csak arra emlékszem, hogy tök sokáig nálam volt, úgy hogy már neki is kellett volna, persze privátokra nem válaszoltam, mert néha olvastam csak PH-t. Szegény tök jogosan azt hihette, hogy benyeltem a mérőt. Jajj de rossz még felidézni is, csak a mostani sztoriról ugrott be. :)) Köszi még egyszer és bocs. :R

Új hozzászólás Aktív témák