Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58940) scapegt


scapegt
senior tag

Lenne egy kérdésem: tavaly költöztünk, amikor átvettük a lakást, már állt a meleg vízóra. Kihívtunk egy szerelőt, akit a MIVÍZ ajánlott, kicserélte, melynek költségét fizette az előző tulajdonos. Ez eddig OK.

Az óra állítólag a geotermikus fűtés miatt áll meg, itt a környéken (Avas) nagyon sok meleg vízóra romlott el, miután beindították azt a fajta fűtést, mert telemegy homokkal a vízóra, emiatt megáll.

A napokban észrevettük, hogy ismét megállt a vízóra, 1 évig bírta ... az a kérdésem, hogy ilyenkor ezt nekünk kell fizetni? Ha a fűtés "hibájából" fakad a hiba, akkor is nekem kell évente megvenni, csak azért, mert az az "én tulajdonom"? Járt valaki hasonlóképpen?

Szerk.: épp jöttek 2 napja vízórát leolvasni, mondtam a srácnak, hogy áll a meleg vizes mérő, azt mondta, másnap visszajön jegyzőkönyvvel. Vissza is jött, ajtót nyitok, mondja, hogy a férjemet keresi (még a nevünk sem egyezik, de ok, legyen a férjem), mondtam, hogy most nem tud kijönni, erre előadta, hogy már beszélt vele és itt a jegyzőkönyv, a többit intézzük. Kiderült, hogy nem is beszéltek egymással, nem értem, miért kamuzta ezt be. Vagy úgy gondolta, hogy ha megyünk intézni, hazudjam azt a MIVÍZ-nek, hogy beszéltek? Van ennek értelme?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.