Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsitrash

aktív tag

válasz gaben1117 #58906 üzenetére

Nem ismerem pontosan a helyzetet, ezért felvázolom (panelben):

Mi a 4-es számú lakásban lakunk. Mellettünk a 3-assal a közös falon 1 csövön mennek le a vezetékek a konnektorba... Majdnem jól jártam szerelésnél, mert én ugyebár lekapcsoltam a biztosítékot (konnektort cseréltem), de ha elég hosszan átnyúlok, az ellenoldalon még bizserget...

Onnan elég egyszerű lenne lopni az áramot. Akár véletlenül is, mert én sem feltételezném, hogy az ÉN oldalamon nem csak az én dolgaim jönnek.

Az émász-titász-dédász-eon akármi... naponta többen telefonálnak be ilyen problémával, aztán 90%-ban kiderül valami a felhasználó oldalán van elszúrva (jah, az 500 wattos plazmatv megy 24 órában, mert azzal világítjuk és fűtjük a nappalit...) :))

Ha gyanús a mérő hibája, akkor kijönnek, leellenőrzik, ha jogos az igényed cserélik. Ha nem, akkor valami huszonezres bevizsgálási és kiszállási díjat kiszámláznak... ezért érdemes biztosra menni...

Vangelis: A gázt nem negyedévente fizetitek? Nekünk a tűzhely megy csak róla, s általányt fizetünk (az egész háznak 1 közös mérője van, azt osztják). Így havi 1500 forint körül kell csengetni

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák