- Durrogtass
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
válasz gaben1117 #58906 üzenetére
Nem ismerem pontosan a helyzetet, ezért felvázolom (panelben):
Mi a 4-es számú lakásban lakunk. Mellettünk a 3-assal a közös falon 1 csövön mennek le a vezetékek a konnektorba... Majdnem jól jártam szerelésnél, mert én ugyebár lekapcsoltam a biztosítékot (konnektort cseréltem), de ha elég hosszan átnyúlok, az ellenoldalon még bizserget...
Onnan elég egyszerű lenne lopni az áramot. Akár véletlenül is, mert én sem feltételezném, hogy az ÉN oldalamon nem csak az én dolgaim jönnek.
Az émász-titász-dédász-eon akármi... naponta többen telefonálnak be ilyen problémával, aztán 90%-ban kiderül valami a felhasználó oldalán van elszúrva (jah, az 500 wattos plazmatv megy 24 órában, mert azzal világítjuk és fűtjük a nappalit...)
Ha gyanús a mérő hibája, akkor kijönnek, leellenőrzik, ha jogos az igényed cserélik. Ha nem, akkor valami huszonezres bevizsgálási és kiszállási díjat kiszámláznak... ezért érdemes biztosra menni...
Vangelis: A gázt nem negyedévente fizetitek? Nekünk a tűzhely megy csak róla, s általányt fizetünk (az egész háznak 1 közös mérője van, azt osztják). Így havi 1500 forint körül kell csengetni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Asus Xg Mobile RTX 3080
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest