Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Én pedig PCI-e VGA-t keresnék, gtx750ti/7870 kategória érdekelne.
-
Lajkó
őstag
Olcsó kafa Agp-s vga kerestetik! Privit hamarabb lereagálom! vagy nem...
-
Sanyi.il
aktív tag
Kell valakinek egy notebook ram? DDR3 1GB 1333Mhz, ASint. Ára egy magyar Mátyás. Használva csak 2 napig volt, új laptopból rögtön kiköltözött.
-
válasz
kicsitrash #53189 üzenetére
Turorudi pl, nekem nagyjabol mindegy.
-
Bull Boss
őstag
válasz
gaben1117 #53186 üzenetére
Hali! Nem dicsekvésképpen irom, de ezt [link] az ágyat vásároltam a zsarnai egy hete potom 50ezerért. Hibátlan massziv tölgyfa ágy, minőségi holland állítható magasságú ortopéd ágyrácsakkal, teljesen korrekt matracokkal. Volt egy ugyanilyen állapotú fenyőbe is hasonló áron.. Gyakran ki lehet fogni egyébként ilyen jó vételeket, ilyen bútort itthon max domus és társaiba kapnék horror áron... Persze lehet venni ágyat mdf lapból is győzike stilusba 70 ezerért
de az nem az én világom
-
gorje
senior tag
Szia!
Nekem van 2db uj folias terheles szabalyzos 90*200as agyracsom/keretem es matrac temaban is tudok segiteni. Ha erdekel, privi.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok,
Korabban mar többször is volt itt tema a matrac es agy vasarlasanak a kerdese. Igyekeztem visszakeresni az összes ilyen hsz-t,es atolvasni. Annyit mar elsöre sikerült leszürnöm,hogy Miskolcon nem valami szeles a valasztek.
Szoval mi most szeretnenk agykeretet (ebböl hasznalt is jo lenne) es matracot venni,de tovabbra sincs ötletem merre induljak es milyet vegyek?
Akinek van ötlete,ne tartsa magaban.
-
Egy ilyen pakk erdekel itt valakit csokiert? Par napon belul lehet az avason atvenni, utana kuka.
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
kicsitrash #53175 üzenetére
Mennyivel olcsóbban?
Amúgy kb. csak kb. jövő hét szerdától lesz elvihető, mert akkor jön meg helyette a másik, most ezzel megy a gép.
-
pajibá
tag
válasz
Wiz Khalifa #53179 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, remélem megtudja oldani.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van még egy Asus Terminator T3-P5G31A BTX házam is eladó. Táp is jár hozzá.
Pár nem zavaró karc van rajta. Ár - 3k
-
pajibá
tag
válasz
Wiz Khalifa #53177 üzenetére
Emberi áron, és szépen dolgozik. Hangszóróval kapcsolatban mindent megcsinál. Nekem tekercselni, és membránozni is kellett.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
pajibá #53176 üzenetére
Tesómnak kellett aki Svájcban dolgozik. Péntek estére ér haza Vasárnap meg délbe megy vissza. Így majd akkor jövőhét szombaton felhívja őt hogy mi hogy van. Én meg szerintem elviszi.
Amúgy egy gyári Passat Hertz hangszórót kell megcsinálni. A mágnes elcsúszott. Helyére kéne igazítani.
Kérdésem még hogy hangszórót is csinál? És ha igen kb milyen áron? Drágán vagy úgy ahogy emberi áron?
-
pajibá
tag
válasz
Wiz Khalifa #53174 üzenetére
Szívesen. Csörgesd meg, mert csak délután van ott, legalábbis amikor én jártam nála, akkor így volt.
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó:
SAPPHIRE Radeon HD4850 512Mb GDDR3 / 256 bit
[link]
Dobozában, tökéletes állapotban, adok rá 3 nap próbagarit is.
Ár: 8000 Ft -
jFox
addikt
Sziasztok!
Pár eladó motyó:
HP LaseJet P1005 nyomtató kábelekkel, használt tonerrel - 5,5k
Láva lámpa - 3k
HP JetDirect 300X printszerver - 2,5k
HTC Desire Bravo (Nexus One) - 11kIngyen elvihető :
Celeron D 336
Celeron D 2.66Ghz SL71M
Celeron D 362
Csak egyben! -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Tudom furi kérdés.. de a környezetemben több embernek is volt a mai napon iszonyatos migrénes fejfájása, amilyen még eddig sosem... (többet között nekem is) Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
pajibá
tag
válasz
Wiz Khalifa #53167 üzenetére
Bánkuti Gábor
Tel.:0630-981-20-43
Miskolcon a Bársony János utcán az IFI-Ház mögött!
Bejárat hátulról az ovinál van. -
Wiz Khalifa
veterán
Valaki megtudná adni a hangszóró javító számát?
Elvileg ha jól emlékszem akkor az ITC környékén van.
-
dajani
tag
válasz
Spancer RE #53164 üzenetére
Köszi, az üzletet inkább kihagynám, olyan szakembert keresnék akinek az üzlet is kiadja.
-
Gus
aktív tag
válasz
kicsitrash #53157 üzenetére
A vonatkozó kormányrendelet alapján a hatóságnak a közigazgatási bírságot a szabályszegés elkövetését követő 90 napos jogvesztő határidőn belül kell kiszabnia. Tehát 90 nap után nem küldenek már semmit.
-
dajani
tag
Sziasztok.
Miskolcon hozzáértő, megbízható laptopszervízest keresek, tudtok ajánlani valakit?.
Köszi, üdv. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Létezik olyan program ami a saját hálózatomban megmutatja melyik gép mennyi sávszélességet használ a netből? Nem korlátozni akarom csak megnézni.
-
ragamof
csendes tag
válasz
kicsitrash #53157 üzenetére
A lényeg akkor is megvan!
Él még az a városi legenda (a tudatlanok és tapasztalatlanok körében), hogy 30 nap után semmi, akkor semmi....
-
zsolt1225
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
-
bozsozso
őstag
Hátha valakit érdekel. Op3ndott(tesco) telefon eladó törött kijelzővel ha valakit érdekel. A telefon alsó része van berepedve, ahol nagyon nehezen érzékeli az érintést és van egy rész ahol egyáltalán nem. 2014.novemberi vásárlás.
Kérésre küldök képet email-ben vagy személyesen Miskolcon megtekinthető. Esetleg csere is szóba jöhet hátha van valamid ami érdekel.
Ajánlatokat pü-ben.
-
lakisoft
veterán
Keresek molex - 8 pin átalakítót, Alpenföhn Brocken bordát - ha van rajta venti az állapota nem lényeg.
Eladó Prestigio PAP5400DUO fekete okostelefon / 4magos 1Gb ram 4Gb tárhely több mint 1 év háztól házig garanciával. 25k
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest