Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz bozsozso #54691 üzenetére
mennyivel nagyobb?
egyterűt akarsz vagy kombit?de egyszerű beírod a paramétereket a hahu keresőbe és máris látod mi a kínálat ennyiért
Bull Boss
sőt ha gyűjt még egy kicsit akkor vehet 2,5-t még fiatalabbat.....
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Argos
őstag
Hali!
Annyit tesz, hogy lévén 16x-os slotban van az 1x-es kártya a hátsó pöcök nem kattan rá ugye. Lecsavarozni meg nem lehet, mert akkor kibillen a slotból.. szerencsétlen megoldás, de egyszerűen másképp nem lehetett megoldani. Nem lötyög, csak akkor mozdul el, ha kézzel mozdítom.
A felcseréléssel meg ugyanott lennék, csak egy slottal arrébb.....elmúlik...
-
AtHoS
nagyúr
válasz LaciMc82 #54694 üzenetére
Óra mellett a hálózati ikon jobbklikkes menüjéből vagy vezérlőpultból nyitott Hálózati és megosztási központ részén Új kapcsolat vagy hálózat beállítása
Mondjuk ennek automatikusan végbe kellene mennie és itt pppoe-t kínál nálam csak, de ugye közben rendben működik a net, tehát nálam már nem is kínál megfelelő beállítást emiatt
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
elistvan
őstag
350-es fsp táp valakinek 3zerért? (Sajószentpéter)
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Telepitenek de telepitom valakinel van, pendriveot nem talalom es dvd-rw lemezem odavan... Hol tudnek most irhato dvdt venni? -
Bull Boss
őstag
válasz bozsozso #54691 üzenetére
Ignistól nagyobb csomagtartós autót nem lesz nehéz kiritened Amúgy szerintem még gyűjts hozzá egy keveset úgy 2M körül már lehet venni jobb autókat. Nekem Ford C-max van kicsit már már elfogult vagyok, de én nem vennék mást, sem kisebbet szóval ezt tudom neked ajánlani. Ha megelégszel egy korosabb, de megkimélt példánnyal, akkor 1.5ért is kapsz már bőven. pl ez [link]
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz LaciMc82 #54690 üzenetére
A pppoe beállítást a gép akarná létrehozni ezek szerint. Állítsd be kézzel, hogy nem igényel név/jelszó párost a net hozzáférés
A dhcp-t ne keverd ide, mivel az a UPC modem-router dolga, amit le is rendez, ha nem lett hozzányúlva szándékosan kézzel. Egyéb iránt, ha ki is lenne kapcsolva, akkor is talán 5 gépig szépen lekezeli maga a szolgáltatás külön-külön osztott külső IP címekkel.
read-only mode on the forum
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
1,5M környékén milyen autót érdemes nézegetni ami megbízható? Ignistől kicsivel nagyobb kellene főleg csomagtartó terén.
-
LaciMc82
aktív tag
-
jFox
addikt
válasz LaciMc82 #54687 üzenetére
Valahol nagyon el vagy tévedve. A Upc nem használ pppoe -t. Az a Digi-nél van.
A wlan az még pláne nem, mert az a wireless lan. A upc wifi-s modemet rákötöd a koax kábelre és működik, ha van szolgáltatás.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Wiz Khalifa #54680 üzenetére
Steam kódként 2e, de regelni kell steam accra ami kötelező igy mar nem lehet eladni külön. :/
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Ezen az új UPC-s wi-frees modemen be lehet állítani valahogy,hogymikor összekötöm a géppel akkor a helyi wlan kapcsolatnál ne pppoe hanem dhcp-s legyen az ip-cím kiosztás?
Gőzöm nincs a pppoe bejelentkezési adatokról és kedvem se sok hívni a UPC-t ha nem muszáj.Tiszta hülye aki nem normális
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
-
veterán
válasz tomiii. #54673 üzenetére
Mindenfele csodalatos kisbolt, amikben 30%-os felarral vasarolhatsz. Legkozelebb probalkozz a 6 "munkanapon"
Massz fel az avas tetejere a gimi utani sparhoz, ott van egy pekseg, vegyel kajat, azt a kis turat hidd el, hogy megeri. Asvanyviz helyett meg ott a csapviz, vagy akkor mar tovabb is setalhatsz egy kicsit, van jopar kisbolt a panelok aljaban, kielheted mindenfele asvanyviz fetisedet[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
tomiii.
aktív tag
válasz kicsitrash #54676 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy gyalog(~0,5-0,5 óra) ha kenyér és ásványvíz kapható, akkor már kihúzom hétfőig
Azt sajna nem is tudom, hogy nyitva van-e, sose voltam még ott
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz .:Kristian:. #54668 üzenetére
Az erdekes lesz mert ezek steamesek, ha regelted mar nem fog menni masik accra..
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kexksz #54659 üzenetére
ÖÖÖÖ...
A coop egy jó bolt, vidéken.
A multik áraival nem mindíg versenyképes, de egyébként is nagy a szórás.
Én nyékren többször is vásároltam a helyi coop-ban, és nincs semmi gond az árakkal. Aztán egyszer a búza téri üzletbe betévedtem, és a csöpi ivólé 299 helyett 369... És a többi terméknél is a megszokott ár +némi nyereség ...
Én szeretem a coop-ot. De nem miskolcon....
-
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Ha már így szóba került ez a Coop-os állat figura téma.
Nincs valakinek eladó kupon füzete? -
tomiii.
aktív tag
Üdv!
Az egyetemváros környékén vasárnap milyen boltok vannak nyitva?(alapvető élelmiszer kellene) Eddig még lusta voltam felfedezni a környéket.
-
Diokhan
addikt
válasz Caldera #54671 üzenetére
Akkor vedd meg matrica nélkül 5000.-ért... Az, hogy a srác 1500-ért adja, csak egyedi alkalom, matrica nélkül kb 5000 az ara..!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
bnorci71
addikt
akkor gyakorlatilag marad a N2230 kártya
de a legdurvább az a dologba, hogy tudott a probléma legalább is ahogy ebből a fórumból kivettem [link]
kíváncsi lennék a magyar szerviz kicserélné-e szó nélkül vagy azt mondaná működik nincs gond vele."If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Diokhan
addikt
válasz Caldera #54657 üzenetére
Azért azt se felejtsük mar el, hogy azokat a dolgokat egyébként is megvenned máshol vagy akkor is, ha nem lenne ez a matricás dolog, hiszen enni és tisztálkodni mindenképpen kell (és most csak a legáltalánosabb dolgokra célzok)! Ha nem azonnal kell, akkor szerintem simán meg lehet várni azt a két három hetet mire összejönnek a pontok! Szóval szerintem nem hülyeség ez, és nem azért mondom, mert a feleségem coopban dolgozik ...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Vasárnap van zsarnai vagy csak szombaton?
-
Caldera
aktív tag
válasz WildBoarTeam #54635 üzenetére
Igen csak pusztán egy kis matematika. 2000,- / 1 matrica
10 matricával 1500,-
25 matricával 800,-
Valóban megér elkölteni +30.000,-Ft-ot, hogy 700,-ot megspórolj???''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Gus
aktív tag
-
jFox
addikt
válasz bnorci71 #54648 üzenetére
Egyszer én is jártam így egy HP notival. Vacakolt a wifi kártyája, rendeltünk bele egy akármilyet, arra meg kiírta, hogy nem eredeti HP alkatrész és el sem indult a rendszer.
Azért ez már túlzás szerintem. Az még ok, hogy a memóriát válogatja mert sebeség, stabilitás, stb. De hogy egy vacak Wifi kártya sem mindegy neki...
Nekem ilyen van: Intel Wireless-N 7260--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
mycso
veterán
Eladó pár lom:
Artic Cooling F8 2db - 1500Ft
Áruk megbeszélés szerint (csoki/kóla):
Revoltec UV IDE kábelekSamsung winyó elektronikák (SP-2004C és SP-2014N)
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bnorci71
addikt
jelenleg Broadcom van benne ami szarakszik és ahogy utána gugliztam maga a BCM943142 kártya a bűnös
kicsitrash
Lenovo E531-be kel, egyszer próbáltam vele egy másikat -fogalmam nincs milyet- és azzal el se indul a gép még a bios boot előtt hibaüzenettel megáll ezzel a kártyával viszont szerelték gyárilag is"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
Valakinek nincs egy ilyen a fiók mélyén?
Intel 2230AN wifi kártya"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
WildBoarTeam
senior tag
-
Diokhan
addikt
válasz elistvan #54642 üzenetére
Ismerős! Win7 driver nincs hozza max Vista és az sem normális! Xp alatt tökéletesen megy a kártya, win7 alatt lassú, spontán ujra indítja a gépet stb... Tedd vissza az xp-t vagy kártya csere...!
Nekem olyat is csinált, hogy egyszer csak kép elmegy, visszajön, majd közli, hogy az ATI driver leállt és ujra indult... Mondom "jópofa vagy..."
[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
Radeon 4650-es kártyával volt már valakinek gondja win7 alatt? Egy gépet újra kellett húzni a konmfigban ez a kártya van. Xp alatt semmi hiba. Win7 alatt néha "hullámzik" az asztal, böngészőben fekete csíkok néhol stb... játék alatt viszont nem csinálja. Szerintetek?
-
Wiz Khalifa
veterán
Érdekelne valakit egy WD3200AAJS HDD? A HDD nem hibátlan. Maga a HDD tökéletesen működik, én adatok tárolására használtam, mert megbízható. Azonban akitől szereztem annak az illetőnek nem minőségi táppal volt hajtva a gépe így egyszer több áramot kapott a HDD mint kellett volna. Így a S.M.A.R.T. értéke hibás lett. 100/0-át ír ki rá a HDS. Én 1.5 éve használom adatok tárolására mivel arra tökéletes mert egy fájl se sérült nekem rajta sose. Viszont az érték miatt rendszernek nem jó.
Ha valakit érdekelne akkor megbeszélhetjük az árát PM-be de nem adom oda akár mennyiért. Szóval 500ft-al meg se keressetek.
Smoke some weed nigga!
-
Rendo84
senior tag
válasz WildBoarTeam #54635 üzenetére
Jó és szerinted hányan tudnak összegyűjteni ennyit?
Mindenki nem jár coop-ba vásárolni. -
Nestor16
senior tag
Hali.
Eladó lett az Opel Astra 1.6-os autónk, megkímélt állapotú keveset futott. Egyedi hátsó féklámpás spoilerrel, ilyen extrával még nem láttunk Opelt.
https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.6_16v_gl-8957855
Üdv, Dávid
-
kexksz
addikt
Van valakinek tápkábele és/vagy dvi-d dual link to vga átalakítója amitől megszabadulna?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Volna két darab Cukifej Coop-os vadi új állatfigurám, amit szívesen adnák bárkinek.
Egy kutya és egy malac, 1500Ft/db.
Előre egyeztetett helyszínen áttudnám adni, esetlegesen házhoz is vihetem ha útba esik nekem. -
nézzbe
aktív tag
Vigyétek, vegyétek , Miskolcon csak 30K Acer Iconia W1-810
-
gaben1117
senior tag
Hol lehet szerintetek "Fűfejet" venni?
Amit ha locsolgatsz, úgy nő ki a fején, mintha a sérója lenne. Belváros környékén nem találkozott vele valaki?
-
gorje
senior tag
válasz WildBoarTeam #54614 üzenetére
Koszikoszi
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Usb-s billt es egeret keresnek. Van valakinek elfekvoben vagy valami ajanlat hogy merre keressek? Telekre kene gephez. Semmi extra csak a kedvezo ar a lenyeg[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Hétvégén a zsarnaira mikortól meddig érdemes menni?
-
jagada
addikt
Mini hifi forgatja a CD lemezt, lehet váltogatni a zeneszámokat, működik rendesen, de a hangfalakból nem ad ki hangot. Kazettás magnó, rádió szól rendesen, csak a CD nem ad ki hangot. Találkozott már valaki hasonló hibajelenséggel?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
bnorci71
addikt
TendaW316R 150Mbps router még 2 év garival Edigitalba
én meguntam, hogy lassan 1 hónapja szarakodok vele mert egy darabig megy után megáll a letöltés majd hopp megint megy anélkül hogy bármit csináltam volna vele
3 évig nem volt vele gondom most se tudom mi a kínja
állítgattam a Wifin már mindent.....
lehet csak a Lenovo gépem nem kedveli mert előtte sose volt vele gond és most visszagondolva 1 éve néha volt szenvedés vele
kapott friss firmware-t iskinek mit ér meg?
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
LaciMc82
aktív tag
Eladó Dell Optiplex 760 brand gép:
Intel Core 2 Duo E8400 CPu (2*3ghz)
4 GB DDR 3 RAM
250 GB HDD
Radeon HD 5450 512 MB VGA
HP Lightscribe DVD-RW
Prestigio 17" Monitor (DVI,DSUB port)
Billentyűzet és egér + 3 DB játék ajándékba ( Brothers in Arms Earned in Blood,NFS Most Wanted,Euro Truck Simulator)2 hét garanciával adom.
Az ára 55000 Ft.
Érdeklődni privátban!Tiszta hülye aki nem normális
-
elistvan
őstag
Láttátok a processzoros szavazást a főoldalon? Azért sokaknak sír a szája, hogy nincs pénz aztán kiderül, hogy a 4. generációs intel procikból van a legtöbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest