Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Aktív témák
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért hogy oldjam meg hogy szabadon lehessen térképet frissiteni mivel tudta hogy igaz hogy más tipusnál de sikerült már.Elöször megdöbenve tapasztaltam hogy az enyémel elentétben/tibo a1700/ nem az sd kártyán van a térkép szoftver és maguk a térkép fájlok hanem a készülék saját memoriájában.Forumok olvasgatása után kiderült hogy ha a hozzá adot miotrasfer progit feltelepited aztán lecseréled az exe-t egy mokoltra akkor látod vele az egész fájlrendszert.Azthittem hogy innen egyszerű lessz mert kimásolom az eredeti mio progit hogy biztonságba helyezzem majd bemásolom a feltört miot bele a térképeket és kész.De nem engedi hogy kimásoljam illetve csak ugy hogy nyomom a két középső gombot ugy nyomok egy reteszt és mikor bejön a windows akkor rámásolom a kártyára.Ezért aztán az eredeti mio könyvtárat átneveztem majd bemásoltam/sd kártyárol/ a feltört miot ami el is indult szépen de mint kiderült csak magyarország van benne és a csávonak egész europa kell.Ezért letöltöttem egy europa térkép csomagot és a térképeket bemásoltam a maps könyvtárba de hiába inditottam ujra amikor a mioban bemész a térképek menüpontba csak a magyarország látszik pedig ha visszamész a windowsba a maps könyvtárban ott vannak a térképek amiket bemásoltam. Miért van ez?Valamint azt nem lehetne megcsinálni hogy a sd kártyán lévő térképeket használja? Segitséget elöre is köszönöm
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest