Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
A terméknek van már topikja, használd azt.
A problémádra válaszolva pedig, a frissítés szabad volt eddig is, csak mivel a térképgyártóval felbontották a szerződést, így a Mio saját szoftverét telepíti fel a korábbi, iGO-alapú helyett.
Az egyéb, warez-irányú problémamegoldásokat pedig mellőzd a fórumon.
A témát zárom.
Köszönöm. -
tepizoli
tag
Sziasztok!
Egy barátom megkért hogy oldjam meg hogy szabadon lehessen térképet frissiteni mivel tudta hogy igaz hogy más tipusnál de sikerült már.Elöször megdöbenve tapasztaltam hogy az enyémel elentétben/tibo a1700/ nem az sd kártyán van a térkép szoftver és maguk a térkép fájlok hanem a készülék saját memoriájában.Forumok olvasgatása után kiderült hogy ha a hozzá adot miotrasfer progit feltelepited aztán lecseréled az exe-t egy mokoltra akkor látod vele az egész fájlrendszert.Azthittem hogy innen egyszerű lessz mert kimásolom az eredeti mio progit hogy biztonságba helyezzem majd bemásolom a feltört miot bele a térképeket és kész.De nem engedi hogy kimásoljam illetve csak ugy hogy nyomom a két középső gombot ugy nyomok egy reteszt és mikor bejön a windows akkor rámásolom a kártyára.Ezért aztán az eredeti mio könyvtárat átneveztem majd bemásoltam/sd kártyárol/ a feltört miot ami el is indult szépen de mint kiderült csak magyarország van benne és a csávonak egész europa kell.Ezért letöltöttem egy europa térkép csomagot és a térképeket bemásoltam a maps könyvtárba de hiába inditottam ujra amikor a mioban bemész a térképek menüpontba csak a magyarország látszik pedig ha visszamész a windowsba a maps könyvtárban ott vannak a térképek amiket bemásoltam. Miért van ez?Valamint azt nem lehetne megcsinálni hogy a sd kártyán lévő térképeket használja? Segitséget elöre is köszönöm
Aktív témák
- [K2]: AnyDesk átverés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Kindle
- Képregény topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest