Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristann
csendes tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Köszi a tippet és a linket.
Megnéztem és 1 hónappal korábbi verzió volt fent. Le frissítettem és most már tökéletesen megy a Plex is. Az előtelepített kínai alkalmazások gond nélkül lejöttek sima uninstallal, még csak root sem kellett hozzá.Ha megtudod oldani, hogy nem USB-n csatlakoztatsz hozzá HDD-t hanem egy távoli szerveren futtatod a media centert, ahogy én is csinálom és nem te fizeted a villanyszámlát (
), akkor külső eszköz kikapcsolás hiánya nem lesz olyan bosszantó.
XBMC helyett használj Plex-t bár nem nagyon ismerem az XBMC -t csak felületesen, de amire nekem kell (filmek, sorozatok és zenék rendszerezése borítók és adatok letöltése adatbázisból egyéb kényelmi funkciók) arra ez is tökéletes. Konyhakész a software és a server oldal elkészítéséhez sem kell agysebésznek lenni.Még egyszer köszi a tippet. Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/16Gb RAM/550W Platinum
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- Fujitsu PRIMERGY RX300 S3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akkor külső eszköz kikapcsolás hiánya nem lesz olyan bosszantó.