- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam.szennai
csendes tag
válasz
Sir Psycho #791 üzenetére
Persze hogy baráti, a DC/DC közel 10E, meg egy 80-90W-os notebook adapter is legalább annyi. Bár nem volna rosszha fele ekkora lenne a táp
dehát ennek is megvan az ára.
Köszi az infót a felbontásról!
-
adam.szennai
csendes tag
Szia, köszi a választ!
Kicsit "aggódtam" hogy nem bír ekkora felbontást, vagy legalább 1440x900-at. Mindenesetre ez jó hír!
Én meg közben tápegységet keresek, egyelőre nem tudom melyik lenne a jobb megoldás, a külső AC/DC plusz belső DC/DC felé hajlok inkább mivel a lehető legkisebb ház lenne a célom, de láttam ma egy 150W-os flex-atx tápot [link], és ha minden igaz olcsó is [link]
Már csak azt kéne tudni hogy jó-e a laphoz, vagy túl sok átalakítást igényelnének a csatlakozók.
-
adam.szennai
csendes tag
Szia,
Az érdekelne, hogy XP-vel vagy esetleg pl. Ubuntuval használva mire lenne elegendő ez az intel lap, és gyakorlatilal leginkább a meglévő géphez tudom hasonlítani.
Nincsenek illúzióim, nem játszani kell a pici gép, csak nem tudom ki tudná -e szolgálni a szokásos dolgokat, film, net, semmi extra 3D-s dolgok.... és arra vagyok kíváncsi, ezekben hogyan teljesítene a sok éves barton mellett, hasonló perifériákkal, persze a videókártyát leszámítva.
Pl nem emlékszem mondta-e valaki, hogy milyen felbontást tud az integrált vga-ja... tapasztalat?
köszi
-
adam.szennai
csendes tag
válasz
adam.szennai #779 üzenetére
Valaki?
-
adam.szennai
csendes tag
Sziasztok, én a D201GLY2-vel kapcsolatban érdeklődnék, gondolkom egy pici, második gép építésén a régi 2800+ Bartonos Athlon XP mellé.
Van vkinek tippje/infója arról, hogy teljesítményben kb hol lenne az athlon-hoz képest ez az intel lap?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest