Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Psycho
aktív tag
A gép csak ujraindul, de akkor már az új értékekkel. Sajnos neekm is csak így sikerült. Ahhoz h elérjem, ezt az órajelet csak 2x kelett ezt a manővert megcsinálni. 1,6 környékén és persze 1,8. Pontosan, ha beállítottad utánna már stabilnak mondható, ezt próbáltam orthossal is ellenőrizni (bár egyes fanatikusok szerint nem elég pár óra futás 24/48 jobb lenne szerintük small fft-n). Megy az még feljebb is, csak a hőmérsékletre figyelj. Nekem egy 8centis venti félig van rajta ( kb úgy állhat mint a készülő x360as mododban a noctua ventik fele kinn a hazon, nah nálam ugyanigy, csak az also fele ér rá a noctua-ra), 1400-ra szabályozta le a bios és így elfogadható a hőmérsékelt hoszabb távon is.
Skyner: mint ahogy tlac linkje mutatja bőven elég a teljesítménye
Peter789: mielőtt megvettem volna a lapot én is olvasgattam a fórumot (reggeltem is mert voltak olyan képek amiket másképp nemláttam
), ha megnézed egy picopsuval is elmegy a lap (hasonló az m1-atx) és szerintem ottse a 12V ág az igazán terhelhető.neduddki: ahogy olvasgattam a topikokban a postjaid, hát nah, minden másra gondoltam csak erre nem h álmatlanságban szenvednél egy ilyen probléma miatt

Chaser: amíg csak gondolkodom addig a jó.
A lehetőségeket felsoroltam, az utánnajárást már megkezdtem. Ha veszek akkor csak külföldről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ha megnézed egy picopsuval is elmegy a lap (hasonló az m1-atx) és szerintem ottse a 12V ág az igazán terhelhető.