Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bőven jó. megváltás lesz neki
. nálam is egy p3 volt az elődje. csak vmi jól szellőző házat nézz, vagy a ventis verziót rendeld be (ennek monnyuk elég idegesítő a hangja, de egy ellenállással leszabályoztam a fordulatszámot, így már nem olyan vészes, de még elág jó hatásfokú a hűtés.) mert sztem hiába nagy hűtőborda, a passzív a tapasztalatok szerint melegszik rendesen. -
törölt tag
mire akarod használni? nekem van egy Celeron M 350 1.3GHz 1MB notim, 915GM-el, giga 533-as rammal, ezen melózok (irodai), netezek, max zenét kódolok aac-re mp3-ról, ezekre bőven jó, ezt ez a fullintegrált cucc - van ahol csak kevéssel - de az everest összes tesztjében megverte.
a sis -es videóvezérlő csak dx7-es, ha esetleg játszani akarsz, akkor maximum jópár éves holmik futnak el rajta.
720p x264 5000 kbs-es bitrátával (standard dvd5 hd rip cucc) már nem megy rajta, htpc-nek felesleges, sd anyag upscale-nek a proci majdnem kevés, 5.1 kimenete, ha jól tudom nincs. egy noname, dzsunka asztali mpeg4 lassan feleennyi (mire belegyűrsz mindent a laphoz, lehet h inkább csak harmada). és szinte mindent megeszik.
a vinyók 256 bites, aes kódolással mennek, olyan max 20 000 kbs-el lehet egyikről a másikra tolni az anyagot, ekkor a procihasználat kb. 80-90% körül mozog.
nas-nak, hómszervernek, seedboxnak, nettopnak ellenben tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. nálam is egy p3 volt az elődje. csak vmi jól szellőző házat nézz, vagy a ventis verziót rendeld be (ennek monnyuk elég idegesítő a hangja, de egy ellenállással leszabályoztam a fordulatszámot, így már nem olyan vészes, de még elág jó hatásfokú a hűtés.) mert sztem hiába nagy hűtőborda, a passzív a tapasztalatok szerint melegszik rendesen.