Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drkovge
csendes tag
válasz
parfish
üzenetére
[link]
Ez szerintem sokkal jobb vétel.
323 €, amiből lejön 50 € kedvezmény. R7 8745, 780M GPU. Igaz csak 16 GB RAM + 512 GB SSD, mondjuk nekem 1 TB SSD-vel jött.
Nagy venti az alján, alapon 1000-1500 rpm között pörög, gyakorlatilag hangtalan. Terhelés alatt kicsit felpörög, de bőven vállalható. -
deadbody
tag
válasz
parfish
üzenetére
De végül is nem eu-ból jön az sem ugye? Visszaolvasva kicsit írtad, hogy első körben áfát kellett volna fizetni, vagyis akkor úgy működik hogy kínából jön és ha nem levelezed le a kínaiakkal akkor még extra költség is rámegy? Én is gondolkodom egy ilyen k8 plus-on, még -20eur kuponom is lenne hozzá így 340eur lenne.
-
sgx
tag
válasz
parfish
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy számlaszámnak mit írtál be ide?
Külkereskedelmi áru számlaszáma:
Ide azt a számot, amit a vámrendezéses mail-ben küldött egyik pdf-ben - COMMERCIAL INVOICE -, a HS-Code alatt szerepel?
Illetve nem gáz, hogy a totalvalue kisebb, mint amennyiért én rendeltem az árut? -
-
pamesz
tag
válasz
parfish
üzenetére
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, annyi a különbség, hogy én most kaptam meg ugyanezt a levelet, hogy meg is érkezett a csomag. A 80 eurós fizetési kötelességedet rosszul értelmezted. A 79.9 Euró az a kínai által megadott csomag értéke. Elvileg ez után kellene befizetned a 27% ÁFA-t. Viszont itt bukik meg a dolog, ugyanis a VÁM bekéri a bizonylatot, hogy mennyit fizettél. Ugyebár az nem 79.9 Eur. Én pont emiatt leveleztem a kínaival, hogy így nem kérem a csomagot, mire ő írta, hogy nyugodjak meg, vegyem át és majd ő kifizeti a 79.9 27-százalékának különbözetét. Én esetemben ez lenne a K11 410 Eurós árának 27 százaléka, plusz vámkezelési díj, cirka 50 ezer FT. Na ebbe ugye nem mentem bele, írtam, hogy írjon egy paritás számlát, amin az áll, hogy ő, mint feladó fizet minden felmerülő költséget. Erre visszaírta, hogy nyugodjak meg, rendezve van minden, csak vegyem át. Erre most kaptam az email, hogy megérkezett a csomag. Szívás. Most azt csinálom, hogy kitöltöm a vámkezelési megbízást úgy, hogy a feladóra terhelem a költségeket, aztán meglátjuk mi lesz. VPID számot egyébkét 1 nap volt igényleni a NAV-os mobilappban.
-
azbest
félisten
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
parfish
üzenetére
Hát ha abból indulok ki hogy ez a gép már 79K drágának mondanám
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocsi.