Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Persze, a holdraszállás se bonyolult dolog, van rá topik
Az más kérdés, hogy 50 éve sikerült párszor, de azóta se, soha senkinek 
Szóval már az bicskanyitogató, hogy akár egyszeri vámkezeléshez egy magánembernek is VPID számra van szüksége

A VPID számhoz meg DÁP/ÜK+ kell, amibe a beregelés 10 emberből 5-nek nagyon komoly problémát jelentett (tudom, van rá topik
).Elhiszem, hogy van olyan, akinek ez az egész procedúra nem bonyolult, de azért nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy nem volt jobb a korábbi módszer, amikor a nyomtatvány kitöltésével egyszerűen megbízást adtál a postának/DHL-nek/Fedexnek a vámkezelés elvégzésére és semmi mást nem kellett tenned, csak fizetned

-
pamesz
tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
5leteseN
őstag
válasz
Gabonetta
üzenetére
Azért kérdeztem, mert ha 1-2 éven belül "megeshet" az MI/AI területre egy bekukkantás, akkor javasoltam volna az OcuLink (vagy más hasonló) külső VGA csatlakoztatási lehetőséget, ami nem egy nagy felár szokott lenni. De akkor nem érdekes, pár tíz-ezer HUF megtakarítás így lehetséges, vagy másra "fordul"...
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Valamit variáltak a kedvezményekkel, ha megnézed az általam képként berakott hirdetést, akkor láthatod, hogy akkor még 391 dollárból (133 eFt) lejött 46 dollár (15 eFt), így nekem a fizetendő összeg 118 eFt-ra jött ki
(dollárban szoktam nagyobb értékű dolgokat venni, a Revon jobb árfolymon veszem a dollárt, mint amilyen árfolymon az aliexpress váltja).Most viszont szinte megszünt a kedvezmény, most csak 730 Ft kedvezményt adnak
Szerintem csak átmeneti ez a kedvezmény csökkentés, biztosan hoznak majd új kedvezményeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1125W tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az más kérdés, hogy 50 éve sikerült párszor, de azóta se, soha senkinek 

).
Úgy látom a vélemények között, másnak is ez volt a problémája egyébként, és nem Magyarországon.