Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Persze, a holdraszállás se bonyolult dolog, van rá topik
Az más kérdés, hogy 50 éve sikerült párszor, de azóta se, soha senkinek 
Szóval már az bicskanyitogató, hogy akár egyszeri vámkezeléshez egy magánembernek is VPID számra van szüksége

A VPID számhoz meg DÁP/ÜK+ kell, amibe a beregelés 10 emberből 5-nek nagyon komoly problémát jelentett (tudom, van rá topik
).Elhiszem, hogy van olyan, akinek ez az egész procedúra nem bonyolult, de azért nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy nem volt jobb a korábbi módszer, amikor a nyomtatvány kitöltésével egyszerűen megbízást adtál a postának/DHL-nek/Fedexnek a vámkezelés elvégzésére és semmi mást nem kellett tenned, csak fizetned

-
pamesz
tag
-
Gabonetta
aktív tag
-
5leteseN
őstag
válasz
Gabonetta
üzenetére
Azért kérdeztem, mert ha 1-2 éven belül "megeshet" az MI/AI területre egy bekukkantás, akkor javasoltam volna az OcuLink (vagy más hasonló) külső VGA csatlakoztatási lehetőséget, ami nem egy nagy felár szokott lenni. De akkor nem érdekes, pár tíz-ezer HUF megtakarítás így lehetséges, vagy másra "fordul"...
-
válasz
Gabonetta
üzenetére
Valamit variáltak a kedvezményekkel, ha megnézed az általam képként berakott hirdetést, akkor láthatod, hogy akkor még 391 dollárból (133 eFt) lejött 46 dollár (15 eFt), így nekem a fizetendő összeg 118 eFt-ra jött ki
(dollárban szoktam nagyobb értékű dolgokat venni, a Revon jobb árfolymon veszem a dollárt, mint amilyen árfolymon az aliexpress váltja).Most viszont szinte megszünt a kedvezmény, most csak 730 Ft kedvezményt adnak
Szerintem csak átmeneti ez a kedvezmény csökkentés, biztosan hoznak majd új kedvezményeket
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az más kérdés, hogy 50 éve sikerült párszor, de azóta se, soha senkinek 

).
Úgy látom a vélemények között, másnak is ez volt a problémája egyébként, és nem Magyarországon.