Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Necronom
üzenetére
igen, érdemes körültekintőnek lenni.
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.Egyébként, n100 kapcsán... bár tudnám, hogy a kínai minipécéken miért hagyják le a hdcp2.2 támogatást róluk. A márkás integrált alaplapok leírásában benne van, hogy azok támogatják. Lehet a kókány biosukba nem tudták belehekkelni

A #301 minipécé kapcsán meg azt hiszem összeállt a szellős oldallap, majd feketében nyomtatom a véglegeset. Meg még az aljára is csinálok ventillátor tartós csere lapot, ha megtaláltam melyik fajta 4pines pwm ventit érdemes rátenni. Mondjuk, ha valaki aktív hűtéssel használ ilyet, akkor lehet a kis bordás, általában olcsóbb házas is lehet megfelelő lenne. A nagy bordást majd elvileg be tudom úgy állítani, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be (nyáron).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.