Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Necronom
üzenetére
igen, érdemes körültekintőnek lenni.
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.Egyébként, n100 kapcsán... bár tudnám, hogy a kínai minipécéken miért hagyják le a hdcp2.2 támogatást róluk. A márkás integrált alaplapok leírásában benne van, hogy azok támogatják. Lehet a kókány biosukba nem tudták belehekkelni

A #301 minipécé kapcsán meg azt hiszem összeállt a szellős oldallap, majd feketében nyomtatom a véglegeset. Meg még az aljára is csinálok ventillátor tartós csere lapot, ha megtaláltam melyik fajta 4pines pwm ventit érdemes rátenni. Mondjuk, ha valaki aktív hűtéssel használ ilyet, akkor lehet a kis bordás, általában olcsóbb házas is lehet megfelelő lenne. A nagy bordást majd elvileg be tudom úgy állítani, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be (nyáron).

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mini-ITX i7-4790K ASUS Z97I-PLUS, 16 GB RAM DDR3 1866MHz + 480GB SSD Win 11 Pro Ingyen Foxpost !!
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.