Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Necronom
üzenetére
igen, érdemes körültekintőnek lenni.
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.Egyébként, n100 kapcsán... bár tudnám, hogy a kínai minipécéken miért hagyják le a hdcp2.2 támogatást róluk. A márkás integrált alaplapok leírásában benne van, hogy azok támogatják. Lehet a kókány biosukba nem tudták belehekkelni

A #301 minipécé kapcsán meg azt hiszem összeállt a szellős oldallap, majd feketében nyomtatom a véglegeset. Meg még az aljára is csinálok ventillátor tartós csere lapot, ha megtaláltam melyik fajta 4pines pwm ventit érdemes rátenni. Mondjuk, ha valaki aktív hűtéssel használ ilyet, akkor lehet a kis bordás, általában olcsóbb házas is lehet megfelelő lenne. A nagy bordást majd elvileg be tudom úgy állítani, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be (nyáron).

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gigabyte GA-B150M-D3H DDR3 alaplap, i7-6700 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.