Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz pamesz #1628 üzenetére

Nekem jónak tűnik, kb ekörül van kuponos áron.
    Arra érdemes még figyelni, hogy nincs -e kiírva a leírás rész elején hogy külön szállítási díj extrát kér-e, de ahogy látom nincs. A nagyon nagy ünnepekkor a nagy kereslet miatt volt, hogy kitette.

A megbízhatóságáról azt tudom mondtani, hogy rendeltem tőle egyesével 3 darab GMKtec M7 Ryzen 7 6850H barbone és egy GMKtec K8 Plus Ryzen 7 8845HS masinát is 2024 szeptember és október közt.

Kb 7-10 munkanap alatt itt voltak, állítólag spanyolországból indul, az első kb 7 nap nem látni mozgást, akkor lesz követhető, ahogy a franciáknál a dhl átveszi és utána következő munkanapra más esélyes a kézbesítés is.

Érdemes a gép belsejét jól átnézni, nincs -e benne gyártási szennyeződés. Egyik masinában a ram slotban volt valami pici fém forgács, ami nem tett volna jót, ha benne marad. Középen a tekercsek némelyik gép alaplapján kicsit ökörhugyozás párhuzamosságúak, de működnek hibátlanul :)

Most konfigurálom épp a három m7-en lévő proxmoxot, hogy thunderbolt portokból alkotott körhálón 25GBps sebességgel tudjanak kommnikálni [link]
    A k8 pluson még esxi8 fut, de majd valsz átköltöztetem a virtuális gépeket a proxmoxokra. Még nem igazán próbáltam játékot az k8-on. De az igp-je AI-ra tényleg majd 2x gyorsabb a k8 plusnak, mint az m7-nek.

Egy kis mikrotik switch is van lanon köztük (vlan támogatás miatt), valamint nanoKVM [link] + XH-HK4401 [link] 4 portos buta kvm switch kombináció, kis barkácsolással 3d nyomtatott házikóba és soros kommunikációval tudja vezérelni [link] . Így távolról is elérem a kép kimenetüket, vezérlést, telepítést. Egy alzás zsúrkocsi a "rack szekérény" [link] .

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák