Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaVE-1

senior tag

AMD Ryzen 5 6600H Mini PC--NucBox M6 16GB RAM/ 512GB SSD

Első benyomások:

Elsőnek a Hellblade Senua's Sacrifice játékot indítottam el. Kezdtem FHD minden high , fsr és raytracing off. A játék így mondhatni játszhatatlan. 2x fps értékek harcokban akár 15-18 ig is leesik. Benyomtam az FSR-t teljesítményre így a tűzes csatákban is 40-50 fps között van azaz játszható. Mediumon így 50-60 közötti. Beröccenések természetesen vannak ,de ezek nagygépen is megvoltak.
    A gép mocskosul hangos. Aki ilyet akar venni az úgy tegye hogy már méretben vesz mellé egyből egy bele való normális hűtőt. Én nem tudom mi van benne elállítva ,de amikor csak a windowsban ténykedtem hogy szedegettem le a játékokat a ventije fel le kapcsolgatot azaz már csak "sima" dolgok közben is hangos nem csak játékok alatt.

A házból a venti alul fújja ki a levegőt ami idióta megoldás HA NEM SZERELED FEL valahova a levegőbe ugyanis az a kis kb 2-3 milliméteres "talp" szerintem brutál kevés a levegő normális távozására.
    Majd ha lesz időm kiderítem milyen hűtő ajánlott ehhez ami nem olyan mint egy turbina.
    Ilyen hangot kb a 6750xt-m ad amikor fullosra van állítva a ventije pedig ez csak egy kis tenyérnyi SE prüntyi..
    Game alatt a hőfok 60-70-80 között mozgolódott..(a 80-as érték amúgy szinte alig volt) De pakoltam fel Metro Exodust majd megizzasztom az alatt is.
    A ház teteje könnyen lepattintható ahol van egy "burkolat" amit 4 csavar tart szóval könnyen mokolható.
    Egyelőre csalódás a hang miatt.De mivel kellett a performance az meg nekem elég lesz így végülis elégedett vagyok.A hang dolog megoldható lesz egy másik hűtővel.

Új hozzászólás Aktív témák