Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
AMD Ryzen 5 6600H Mini PC--NucBox M6 16GB RAM/ 512GB SSD
Első benyomások:
Elsőnek a Hellblade Senua's Sacrifice játékot indítottam el. Kezdtem FHD minden high , fsr és raytracing off. A játék így mondhatni játszhatatlan. 2x fps értékek harcokban akár 15-18 ig is leesik. Benyomtam az FSR-t teljesítményre így a tűzes csatákban is 40-50 fps között van azaz játszható. Mediumon így 50-60 közötti. Beröccenések természetesen vannak ,de ezek nagygépen is megvoltak.
A gép mocskosul hangos. Aki ilyet akar venni az úgy tegye hogy már méretben vesz mellé egyből egy bele való normális hűtőt. Én nem tudom mi van benne elállítva ,de amikor csak a windowsban ténykedtem hogy szedegettem le a játékokat a ventije fel le kapcsolgatot azaz már csak "sima" dolgok közben is hangos nem csak játékok alatt.
A házból a venti alul fújja ki a levegőt ami idióta megoldás HA NEM SZERELED FEL valahova a levegőbe ugyanis az a kis kb 2-3 milliméteres "talp" szerintem brutál kevés a levegő normális távozására.
Majd ha lesz időm kiderítem milyen hűtő ajánlott ehhez ami nem olyan mint egy turbina.
Ilyen hangot kb a 6750xt-m ad amikor fullosra van állítva a ventije pedig ez csak egy kis tenyérnyi SE prüntyi..
Game alatt a hőfok 60-70-80 között mozgolódott..(a 80-as érték amúgy szinte alig volt) De pakoltam fel Metro Exodust majd megizzasztom az alatt is.
A ház teteje könnyen lepattintható ahol van egy "burkolat" amit 4 csavar tart szóval könnyen mokolható.
Egyelőre csalódás a hang miatt.De mivel kellett a performance az meg nekem elég lesz így végülis elégedett vagyok.A hang dolog megoldható lesz egy másik hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest