Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Az jóval kevesebb, mint amennyiért én láttam, úgy tényleg megvan az árelőny, amivel a ChromeOS-es cuccokat árulni szokták.
Hát mostanában nem könnyű eligazodni a processzorok közt, az biztos - nekem is időbe telt megint, mielőtt a gépemet vettem, pedig (sz)ámítástechnikával foglalkozom, csak nem lehet mindig a hardvereket bújni. A legegyszerűbb pl. a cpubenchmark.net-en megnézni a sebességeket egymáshoz képest és a TDP-ket is, talán ezek a legfontosabb tulajdonságok.
Igen, kifutóban vannak az NUC13-asok, de ha nem a konkrét típusra keresel, akad még hasonló pl. az Árukeresőn, nemrég volt még belőlük. És ez szerintem nem jelenti, hogy már nem érdemes megvenni őket, egyáltalán nem régiek, de a 14-esekről nem tudok sokat, hátha most már azok érik meg jobban.
Az Intel mini PC-it az Asus viszi tovább, ha jól mondom, de a gép belsejét ugyanaz gyártja továbbra is - szó volt róla a fórumban -, így az újabb sorozatokat náluk kell keresni, és így maga a család már kevésbé tűnhet kifutónak, főleg nem kockázatosnak. Amúgy visszaolvasva kicsit reszelősen fogalmaztam az elején, bocsánat, de a jó ügy érdekében. : -)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 4
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest