Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész pöpecken tűnik az n100-as router mini pc. Nincs hozzá manuál, de a pcb-re szerencsére felrajzolták a táblázatokat, hogy melyik jumper mire jó... nagyrészt, csak nem a közelében van, hanem ahol jutott hely. A bios és egy matrica W-N12 szöveget ír, más branding nincsen.
A nagy passzív borda-ház súlyos. Van egy kis réz blokk, ami a proci hőjét átviszi a bordára. Bőségesen telenyomták pasztával, valsz jól hűt gyárilag is. Mondjuk mivel szétszedtem átnézni, ezért inkább újrapasztáztam, a gyári hútőpaszta fémesnek tűnik, nem tudom vezeti -e az áramot.
M.2 nvme, m.2 wifi, mPcie wifi/wwan és sim slot, 2.5 meghajtónak sata port. Van még eDP port is belül a két külső hdmi mellett (amelyik elsőre raspi gpio tüskének tűnik, de ez kisebb, sűrűbb). Ez a két com portos válotozat. A gombelemet átcseréltem újra, mert olvastam, hogy sokszor gondot okoz a lemerült gyári ezekben.

Először teszek rá win11-et, hogy megteszteljem, sebességeket lássam, bios beállítások hatását kipróbáljam. Aztán valsz pfsense vagy opensense megy rá.Pici mellette a T8Plus, ami szintén n100 procis.

A feladó egyébként kivárta majdnem a 15 napot, a végén adta fel. Írt üzenetet, hogy a tesztelés miatt adják fel soká. Nov 29-es rendelés után dec 9 adta fel és ma, 20án meg is érkezett expressone-nal. Szerencsére nem ragadt benn pesten sokáig a csomagok torlódásában. Az akciós, kuponozós bruttó 160 dolcsiért szerintem jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Komplett Gamer PC Intel ultra 265kf, 5070 Ti, 32GB RAM
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest