Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
drkovge
üzenetére
Nos ez is egy megközelítés, viszont ilyen alapon egy zsákbamacska is, vagy talán még annál is rosszabb, mert a zsákbamacskánál alapból benne van a rizikó, hogy mellé nyúlsz, viszont a CHUWI-s esetben, konkrétan és tudatosan vagy megtévesztve, ami szerintem nem elfogadható. Kb. 13 éve rendeltem Kínából egy Samsung Galaxy S4 Klónt, vagy copy-t, amiről már a megrendelés pillanatában tudtam, hogy utánzat, de úgy voltam vele, hogy az a hardver ami a leírásban nekem megfelel, kinézetre pedig valóban úgy nézett ki, így akkor, 13 évvel ez előtt rendeltem meg végül 40e Ft-ért. Miután megjött kezdődtek az érdekességek, nehezen érzékelte az érintést, nehézkesen lehetett görgetni vele, egy-egy akkoriban nagyobb-nak számító játékot be sem tudott tölteni, mert töltés közben kilépett, majd egy héten belül elkezdett felválni a kijelző is. Kiderült persze, hogy a szoftveresen kiíratott 2Gb RAM helyett csak 512MB, volt benne, így nem is csoda, hogy nem tudtak betöltődni a játékok. Megreklamáltam, visszaküldtem és egy fél éves hercehurca után végül visszakaptam az árát. Nem mondom, hogy nem hibáztattam a gyártót vagy az eladót, ugyanakkor magamat is, mert az én döntésem volt, hogy egy NONAME másolatot rendelek. A CHUWI, még ha nem is egy világ és mindenki által ismert márka, de aki a kínai kütyük világában kicsit is járatos, azért már hallhatott róla. Nekünk is van két tabletünk, amiből az egyik már nem működik és mint kiderült eleve gyártási hibás is volt. Apró hiba volt ugyan, de messzire vezetett, alkatrészt pedig nem lehet hozzá venni, vagy ha igen akkor horror áron, de nem ez alapján ítélném meg a márkát, viszont ez a trükközéses megtévesztés, némileg megingatta a bizalmamat. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Te 1TB-os SSD-s példányod, csak a véletlen műve lehetett, nem úgy mint a szándékos megtévesztés mint amiről a cikk ír.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BestBuy topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Witcher topik
- Mini PC
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 850W 80+PLAT / 1TB NVMe - Beszámítás
- Intel DH57JG LGA1156 ITX alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-540 processzor
- MPG Z490 GAMING PLUS + Intel Core i7-10700K 8-Core 3.8GHz LGA1200 + Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB)
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest