Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én idejét sem tudom mikor kellett nagyon kézzel keresgélni bármilyen drivert.
Win install után AMD oldala, onnan lehúzni a kapcsolódó chipset/CPU/IGP drivereket, és ha kell, akkor nyomtató driver/soft csomag és kész. Esetleg, még billzet/egér driverek.
Amúgy nekem ugye Beelink van, ott elég jó a software-es oldal is (kínai gyártóhoz képest), de ahogy nézem a GMKTec-nek is van ilyen gyűjtő oldala, ahol a K6-hoz tartozó Windows iso is fent van, meg van külön driver csomag, sőt még Ubuntu is elérhető (mondjuk azért az "élményhez" hozzáad, hogy mind Google Drive-os link, szóval én inkább kiindulási alapnak használnám és kézzel, gyártó (mmint az adott hw komponens gyártója) oldaláról szedném össze a szükséges drivereket direktben).

Persze tudom, hogy van pár (főleg az olcsóbb kategóriában sztem) hálókártya, aminél gond, hogy nem látja, mert akkor a fenti drivereket/Win update-et sem tudja leszedni és akkor másik gépről kell átmozgatni - ezt belátom, tényleg időigényesebb, mint a Win install.
Viszont, ha készen vagy vele - tiszta install, Win update lement, megvan minden driver én csinálnék egy "master" backupot az egész rendszerről valami imaging tool-al, és akkor azt az állapotot bármikor vissza tudod állítani, ha valami félre menne - pl.: Macrium Reflect vagy Acronis True Image, illetve van a Windows-nak is saját beépítettje (Control Panel > System and Security > Backup and Restore).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest