- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Alin nem vennék tech cuccot (ez legyen az én bajom) rettentő sok a kamu, hamis cucc..
Én a banggoodot preferálom, vagy pl a saját oldalak ,gmktech stbKülföldi garit mindenhol látom ,hogy odzkodnak tőle meg mintha nem létezne.
Én már gariztattam kint pl táblagépet olyat amit én tettem tönkre a hülyeségem miatt. Csináltam róla videót mondtam benne egy kamut hogy egyik napról a másikra nem kapcsolt be ezt be is mutattam nem volt nehéz mivel tönkrevágtam sufni töltövel az akkuját, olyat pukkant öröm volt nézni... Semmit nem kérdeztek meg vádaskodtak, kicserélték akkuját és küldték vissza. Annyi hogy a csomag küldés volt vagy 7ezer ft
Nem mellesleg nem tudom milyen termékeket vásárolt eddig bárki, de 1 év alatt kb semmi se hal meg ha nem gyári hibás... szóval az az 1 év gari itthon is kb dísznek van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs