- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
Nem, nekem 150W pico tápom van, és hozzá egy 120W tégla. Bőven sok nekem mindenre, sőt a fele is elég lenne.
A pico táp előnye, hogy nem kell neki külön hely a házban, csak rádugod az ATX 20-24 pin alaplapira, és kész
Neked a wireless boltból kellene válogatnod, vagy külföldről megrendelned. -
nagynorbi
aktív tag
Igen, a tégla az a külső AC DC konverter, ami a 220V-ból 12V-ot csinál. Íme a link
Most nézem, hogy elírtam120W-os téglám van, a tápom a 150-es
Egyéb iránt hiába lesz neked kevés a 120W-os táp, a tégla cseréjével nem tudod megoldani a többlet teljesítményt, ahhoz a tápodat kell majd lecserélni. -
balnan
csendes tag
Bocsánat az iménti levelemben a TC helyett OC-t akartam írni.
Vagyis van az általam gyárinak nevezett TC 2.0 és van a buherált OC ami engem nem érdekel. Azt gondoltam az OC csak a P végünél megy, de a gyári TC 2.0 remélem mindkettőnél. Rossz esetben a TC2.0 is csak a P végű APU-nál. -
toldy
őstag
A turbocore és a tdp összefüggésével nem vagyok tisztában ( mármint az új apuknál) így ebben nem tudok segíteni, javaslom a találgatós topicot. Ellenben úgy tudom van egy A8-3550P apu ami tdp 100w , órajel 2,9 ghz és nincs TC és van az A8-3550 ami 2,4 ghz 65w tdp és van TC. A fogyasztás jó kérdés az A8-3550P 100w tdp a 6670 pedig 66w és van a többi, vagyis ez esetben én 200w ( 180w minimumot) javaslok ahhoz hogy biztosan jó legyen, nyilván ennyit csak akkor fogyazst ha mindent 100% ra terhelsz, de szerintem jobb a békesség. A 65w apu és egy 6570 ( ami elvileg egy kisebb órajelű-fogyasztású 6670)-nek "elég" egy 150/160w pico psu. Egyébként abban biztos vagyok hogy nem lesz alaplapra integrált ram ezzekhez ( itx pláne), de tévedhetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest