- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, azt benéztem
Ami miatt nekem ez kérdéses volt, az az hogy eddig nem túl stabil mindkét foglalatot megtöltve rammal, DC módban, valaki alaplapot, valaki memóriát próbált cserélni megoldás képen.
-
törölt tag
Tessék:
ASUS H170i-plus-D3 DDR3-as!
Gigabyte GA H170n-WiFi
from: (#31341) -
Goose-T
veterán
-
Petrisz
tag
Ez nekem is tetszik. Szólj, ha valamire jutottál. Rákerestem, de nem találtam sehol sem belső fotót, és az elérhető speckókból se derül ki, hogy ez az 5.25" mi is. Annyit adott csak ki a Gugli, hogy ilyen házzal a Point of View kész gépet is szállít, és abban slim DVD drive van.
-
hito
nagyúr
Kill rendszere Codegen MX-31-esben van (300W-os táppal), arra írta hogy 135W az össz fogyasztás
toldy: köszönöm. Elég szimpi a PCIe-s J&W lap, viszont egy picit megijeszt hogy butítva van a slot (valószínűleg csak 4x-es, majd utánajárok). Hiába, semmi nem lehet tökéletes
AMD rendszert költséghatékonyabban lehet kiépíteni.
Egyértelmű Intel lenne, ha nem lenne minimum 20%-al drágább. Szinteén hülye kérdés, de ATI-nál nincs olyan lehetőség mint nVidia-nál hybrid-SLI? Mert akkor elég lenne egy gyengébb ATI is bele, még a butított PCI-e slot se érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged