Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
Marko_
üzenetére
Anyumnak a gyari amd huto is halk, mondtam kapcsolja mar ki ha nem hasznalja mert a haz masik vegebol is hallom o meg nem ertette hogy miert zavaro pedig semmi baj nincs a hallasaval. Csak azert mondom hogy helyen kell kezelni a szubjektiv benyomasokat. (ezert is elado az inwin hazam ;(
Szerk: Nagyon jo kis haz meg megvan ha valakit erdekel : D
-
flashpointer
őstag
válasz
Marko_
üzenetére
Lc power nem a minőség szinonímája, iponos kommentek között hasonló tápos háznál írta valaki hogy 2 lapot kinyírt mire rájött hogy a táp a ludas

Szerintem azért vállalható, olcsóbb megoldás nincs, a dc tápos j1900 majdnem 40k, esetleg ha zavar a tápellátás apróról valami picopsu+adapter kombó 5-8k +egy táp nélküli ház.
vagy 15-ért kompetten ez a kis randaság
-
flashpointer
őstag
válasz
Marko_
üzenetére
Sajnos igényes, igazán jó házakból ekkora méretben kicsi a beszerezhető választék. Vagy csúnya és olcsó, (de van csúnya és drága is) vagy nincs +port elöl, esetleg ami kinéz valahogy az meg klasszikus tápegységgel van -.-
Ezért is ajánlottam a barebonet, mert messze sokkal jobban mutatnak, persze ha kevés a kimenet akkor nincs mit tenni.
talán ez még vállalható lc póver, kb 13 -
flashpointer
őstag
válasz
Marko_
üzenetére
A második jóval erősebb (de azt sajnos nem tudom számodra elég-e )
Ház meg igény és pénz kérdése
De mindenképpen paneltáposat nézz ehhez ne olyat amit linkeltél, meg az amúgy is óriási.
Esetleg érdemes barebone-okat is nézni, pl j1900-al GIGABYTE BRIX annyi kb mintha külön vennéd a lapot+házat, cakpakk 45 az egész csak memória kell bele meg ssd -
Attas
aktív tag
Ehol egy jó videó az összeszerelésről amin látszik , hogy csak nagyon alacsony profilu CPU hűtő fér el benne. Erre ügyelj. Amúgy a lap az belerakható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szerintem közel azonos a teljesítménye a J1900-zal, de a Brix-szel ellentétben a Zotac-ban 2db so-dimm foglalat van, ha jól emlékszem.