- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
Nem a játék a cél, hanem az hogy
1. megtaláljam hogy mit lehet kihozni a hardverből, mi a legtöbb amire képes.
Ha dVGA-m lenne, azon is eljátszom ugyanezt. De már CD lejátszót is újrakondiztam, hogy jobban lássa a karcos lemezt.2. Lehető legalacsonyabb fogyasztáson menjen, normális teljesítmény megtartásával. Feleslegesen ne zabáljon áramot.
Az hogy beállítom hogy minél többet tudjon játékban is, az nem azt jelenti hogy elvárom tőle hogy ultrán vigye a Crysist, csak annyit hogy ne utólag döbbenjek rá hogy a teljes teljesítmény x %-a le volt kapcsolva mert nem zongoráztam végig a beállításokon.
Játszani meg csak régi dolgokkal játszok, amit az iGPU bőven elvisz. Egy dGPU teljesen feleslegesen eszi az áramot (idle-ban 5-40W, főleg mivel multi-monitor módban kell mennie és azt egyes kártyák mocskosul rosszul kezelik). Volt egy RX480 kártyám tartaléknak, de azt is eladtam mert dobozban állva gyűjtötte a port. EGY darab modern játék van amivel játszottam elmúlt években illetve most is mert kijött a dlc (Robocop Rogue City), az most a 8600G-ve kb olyan szépen fut mint a RX480-al.
A pcie foglalat meg kell a 10G hálókártyának ezért a dGPU-t nem is tudnék hová tenni.
-
emiki6
veterán
Nekem, meg az a mániám, hogy minél kisebb házba tudjak még bepréselni egy értelmes gaming konfigot minél halkabban (+TG, de már RGB is).
Viszont most azért váltok Z20-ra, hogy ne legyek mITX-re korlátozva és se SFX(-L) táppal, se 12-es nél kisebb házventivel nem akarok többet találkozni.Nagy teljesítményű melós gépet már valszeg én sem ilyen piciben próbálnék megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI B550 GAMING GEN3 Alaplap !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Gombászkönyvek egyben
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest