- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
HUN_Sector #62527 üzenetére
hat ha se legora se gepre nem megy el a penz akkor annyibol majd tudsz benne furdeni mint dagobert bacsi
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HUN_Sector #62527 üzenetére
10 éve is volt 1300 usd EVGA alaplap. szerintem nem ilyen szörnyű a helyzet. a mostani ITX lapok ára röhejes, mert a gyártók meglovagolják a niche hullám felfutását és rájöttek, hogy rengetegen erőgépt építenek, amibe közép-felső lapokat áraznak. szemetek, ez tény.
a házak viszont bővülnek és az árak is jók sokszor. én 130k-ért vettem a Ghost Mk3-at, most féláron van és 100k alatt van T1 v2, 50k egy korrekt minőségű Jonsbo ITX NAS ház 5 bay-el, stb. pont te linkelted, hogy van újra Chopin Max, benne a Gold táp, 60 alatt. megint csak jó. vannak elfogyó csúcstermékek, az SF széria platinumjai például fájó pont, annak ellenében csak Seasonic meg Silverston aranyáron van, de ez majd változik, ha rájöttek, hogy nem akarják az ATX 3.0-át erőltetni.amit sasNAXO ír egyel feljebb, na az baj, azzal kezdjenek valamit. fognak idővel szerintem, ez nem az ITX sara, a gyártók f*sága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest