Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trog

tag

válasz kutga #61282 üzenetére

De igen, befér. A lapodban valamiért biztos voltam hogy ATX lesz, úgyhogy rá sem néztem. Ha szempont hogy legyen ablaka a háznak, meg nem cserélnél komponenst, akkor pedig az Aerocool atomic lightot tudom ajánlani, abba fér vízhűtés, van hely HDDknek is meg nagyobb videó kártya is befér ha bővítenél a jövőben/játékra is használnád és hasonló árban van az is. Ha nem tervezel ilyesmit akkor netezős videókártya nélküli setuphoz ez a jonsbo C6 szerintem verhetetlen.
    A C6 szellőzésével sem volt semmi gondom videókártya nélkül, pedig csak elől meg fent van benne venti, meg belezsúfoltam egy nagy CPU hűtőt egy SSDt és két HDDt is, igaz kellett hozzá kicsit matekozni. Ami még érdekes, hogy halkabb mint az aerocool ház volt és a HDDknek is jobb lett a hőmérsékletük ebben, pedig az aerocool alsó külön rekeszébe voltak téve itt meg a CPU hűtő tolja rájuk a levegőt.
    Van itthon egy régi házam ami hasonló méretű mint a mostani tiéd, talán 1-2centivel kisebb a te jelenlegid, csak hogy mire számíthatsz:
    Jonsbo c6-Tiéd(+1-2 centi hosszban és magasságban)

Jonsbo c6- Aerocool

Aerocool-Tiéd

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés