- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
De igen, befér. A lapodban valamiért biztos voltam hogy ATX lesz, úgyhogy rá sem néztem. Ha szempont hogy legyen ablaka a háznak, meg nem cserélnél komponenst, akkor pedig az Aerocool atomic lightot tudom ajánlani, abba fér vízhűtés, van hely HDDknek is meg nagyobb videó kártya is befér ha bővítenél a jövőben/játékra is használnád és hasonló árban van az is. Ha nem tervezel ilyesmit akkor netezős videókártya nélküli setuphoz ez a jonsbo C6 szerintem verhetetlen.
A C6 szellőzésével sem volt semmi gondom videókártya nélkül, pedig csak elől meg fent van benne venti, meg belezsúfoltam egy nagy CPU hűtőt egy SSDt és két HDDt is, igaz kellett hozzá kicsit matekozni. Ami még érdekes, hogy halkabb mint az aerocool ház volt és a HDDknek is jobb lett a hőmérsékletük ebben, pedig az aerocool alsó külön rekeszébe voltak téve itt meg a CPU hűtő tolja rájuk a levegőt.
Van itthon egy régi házam ami hasonló méretű mint a mostani tiéd, talán 1-2centivel kisebb a te jelenlegid, csak hogy mire számíthatsz:
Jonsbo c6-Tiéd(+1-2 centi hosszban és magasságban)
Jonsbo c6- AerocoolAerocool-Tiéd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged