Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gausz

aktív tag

válasz Gausz #58697 üzenetére

Na jó, ezek után felvetem hogy milyen házra lenne igényem, hátha van ötletetek.
    Egy polcra szeretném tenni, emiatt a méretek behatároltak: 163mm magas, 450mm széles, 500mm mély helyem van. Mivel 4 oldalról körül van zárva, ezért a levegőáramlást nehézkesnek érzem. Olyan mITX ház kellene, aminél a levegőt a szoba felé tolja ki magából és hátul szívja be. Fordítva nem működik, mert a fal felől csak egy ujjnyi hely van. A teljesítmény nem lesz extra nagy, AM5-ös APU-ra várok, ami remélhetőleg még a nyáron jön.
    Ha ez nem kerülne augusztus végéig piacra, akkor marad egy Ryzen 7600 alatti kategória (7500?), esetleg intel 13400F egy belépő videokártyával (RTX 4050), ami még a beszívást is megoldja, tehát inlet venti sem kell.
    Mivel a levegő felfelé nem tud elszállni a CPU-ról, meg a ház is kicsi, így a front venti tehermentesítése és a jobb ház-szellőzés miatt miatt tower CPU-hűtőre gondoltam (NH-D9L, ami 110mm magas).

Amit eddig találtam, custom-mod SX3 és Lazer3D LZ7 XTD. Tudnátok mást is ajánlani, amibe ilyen magas CPU-hűtő belefér, de nem lépem túl a polc méreteit?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés