- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Nem vagyok otthon vizes témában, csak félreraktam hátha egyszer mégis meggondolom magam.
Amúgy amit írtál, én ott csak 20,5mm magasat látok, de lehet rosszul nézem.
Én kimondottan elégedett vagyok az NR200-zal.
Bár most éppen agyalok/méregetek hogy tudnék downsize-olni egy DAN A4-SFX-be, de erről nem az NR200 tehet, jelentem velem van a gond. -
Én már végképp nem tudom, hogy mit kezdjek az pár hónapra vett NR200-al?
Dobjam ki a fenébe és ez volt a tanulópénz és vegyek helyette egy ASUS Prime AP201-ot?A legnagyobb gondom vele, hogy hol vannak már az ATX 3.0-as 850V+ -os SFX(-L) tápok? Leginkább a SeaSonic háza tájáról!
Ill. az eredetileg kinézett MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI laplap is eltűnt a boltok polcairől! (Na jó: az Alzánál van egy kibontott.)Mi a fene van itt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest