- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Nem vagyok otthon vizes témában, csak félreraktam hátha egyszer mégis meggondolom magam.
Amúgy amit írtál, én ott csak 20,5mm magasat látok, de lehet rosszul nézem.
Én kimondottan elégedett vagyok az NR200-zal.
Bár most éppen agyalok/méregetek hogy tudnék downsize-olni egy DAN A4-SFX-be, de erről nem az NR200 tehet, jelentem velem van a gond. -
Én már végképp nem tudom, hogy mit kezdjek az pár hónapra vett NR200-al?
Dobjam ki a fenébe és ez volt a tanulópénz és vegyek helyette egy ASUS Prime AP201-ot?A legnagyobb gondom vele, hogy hol vannak már az ATX 3.0-as 850V+ -os SFX(-L) tápok? Leginkább a SeaSonic háza tájáról!
Ill. az eredetileg kinézett MPG B550I GAMING EDGE MAX WIFI laplap is eltűnt a boltok polcairől! (Na jó: az Alzánál van egy kibontott.)Mi a fene van itt??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest