- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Francia91 #46316 üzenetére
Annak a 4p csatlakozónak (2 pin oda, 2 pin vissza) folyamatos, biztonságos áramterhelhetősége 2x6A, amivel 144W-ig jó vagy, bármelyik lapban.
1x4p-s 12V-os csatlakozóval tuningolt i5 3570K (~130W) és stock 1800x (~140W) hajtottam ill. hajtok probléma nélkül 8 ill. 4pin-es ITX lapokban.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Szerintem teljesen jó, ezek a chieftec tápok egész jók meg az sfx-esek is.
Sajnos a 4+4 pin-es 12V csati még nincs mindegyik tápon. De ez nem is annyira lényeges, mert a 4+4 leginkább OC-s procikhoz tuninghoz kell inkább.
PL ha az alaplapon csak 4 pin van és a tápon 4+4m akkor csak az egyik 4-e megy rá, nem is lehet felcserélni, mert úgy van a kialakítás. Ha az alaplapon a 4+4 van és a tápon meg csak 4, akkor sincs gáz alacsony fogyasztású cpu-nál, mert az a 4 pin elég rádugva, ezt is csak egyféle képen lehet.
Nekem volt már mind a két variáns is, és még nem volt gond. Bár lehet akad olyan lap, amelyik nem indul esetleg el ha 4+4 van rajta és csak 4 pint kap. -
A.Winston
tag
válasz
Szerintem nem, mert a táp teljesítménye alapján elméletileg nem kerül 8 pin-t igénylő terheléshez felhasználásra. Nekem is van kb ugyanez csak sfx-ben és az 4 pin-es. De amúgy simán átalakíthatod. Elég kell legyen.
Más:
Ilyet épített már be valaki? C6-os ac aljatot tennék a végére és egy pico psu-t hajtana (így lesz "brickless" a konfig és dc jack miatt se kell parázzak, h lefő valami). 3400G lesz csak rajta.
Esetleg másik topic-ot is javasolhat valaki, én nem találtam sehol infót róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest