- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#16939776 #35205 üzenetére
Más: Végre történt valami "izgalmas" dolog! ...
Megfejtettem. Ha indítás után módosítottam a memória beállításain majd elmentettem, akkor hibátlanul lefutott 25 kör LInX teszt. Pár óra kikapcsolt állapot után elindítva, már az első/második körnél újraindult a gép.
Sejtésem szerint korruptálódik a BIOS kikapcsolt állapotban, de nem olyan szinten hogy ezt indulásnál problémát vagy visszajelzést generáljon. Mivel a Hardver monitor résznél nincs visszajelzés az elem állapotára, így Bios-reset és új elem behelyezése után most a második teszt fut 16GB rammal, olyan szűk időzítésekkel, amivel előtte nem lehetett működésre bírni.Szóval a gyengülő elem is okozhat instabilitást, elemre utaló elsődleges jelek nélkül.
-
Gyb001
senior tag
válasz
#16939776 #35205 üzenetére
Köszönöm.
Én is csatlakozok elvileg jövőhéten a mini itx- klubba.
De még kellene egy kis segítség,Nem tudom hogy melyik alaplapot vegyem, Mind a kettő megfelel az igényeimnek, ugyanannyi gari van rá, mind a kettőn megvannak azok a csatlakozók amire szükségem van,
ASUS H110T 26990 Ft
ASROCK H110TM-ITX 21990 Ft
Az 5000 forint különbség nem számít, annyival minőséggibb lenne az asus? Vagy van valami olyan fícsöre ami miatt többe kerül?
Először úgy voltam hogy az asus-t veszem (mert drágább biztos jobb), de az asrock valahogy szimpatikusabb, részletesebb manual, eddig is asrock lapjaim voltam..tanácstalan vagyok,
g4400 Később csere 6400T-re
stock rézmazog i7 hűtő
8Gb ram később bővül még egy modullal
msata ssd, M.2 Wifi.
2 HDD
Végüli egy DA130PE1-00 130W tápot fogok venni, (ugyanaz amit az alaplap manualjaban javasolnak csak más csatlakozóval)Láttam hogy a HTPC-header ben elvileg van egy CEC port, Ezt beüzemelte már valaki hdmi-n keresztül tv-vel?
Ja és , tapasztaltatok már valami komoly inkompatibilitást linuxal hasonló konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KONZOL beárazás
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged