Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Gyb001 #35199 üzenetére

Szia!

Max értékek:
    CPU+lap+mem ~50W
    M.2 SSD ~8W
    2x 2,5" 7,2K ~12W

Ez kb.:70W "worst-case" de vállalható 65W-os táppal is, ha nas-nak/htpc-nek vennéd, idő 98%-ban idle lenne a cpu, nincs folyamatosan ki-be kapcsolgatva a lemez.

Tápegységre konkrét típust nem tudok ajánlani ami "best-buy", Delta feliratos 65W-os táp 8-12K között kapható, nem érdemes 2K-t spórolni rajta.

Le kell tudnia kezelni mindegyiknek, a +/-10%-os eltérést a névleges feszültségtől, mert üzem közben előfordulhat ekkora eltérés a tápfeszültségben Idle/terhelés/idle váltás között. Engem jobban zavar hogy asusék(csupa kisbetűvel) nem adnak írásos információt a külső/belső csatlakozó méreteiről. :P

Más: Végre történt valami "izgalmas" dolog! xeonos gépem 1db újraindulás után (kernel power), másnap reggel nem volt hajlandó elindulni. Reméltem hogy a kínai tápban pusztultak el a kondenzátorok így 4 év üzem után, de nem. Kondi csere után semmi.. Szétszedtem a gépet, pico-tápot és memóriát kivettem-visszaraktam és elindult. Kíváncsi leszek, memória bőítés, DIMM-ek kig@nézása után lesz-e vele probléma :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés