Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz #16939776 #31865 üzenetére

Sajnos a HDD és a VGA nagyon eldugott helyen van - Igen :(

Egyelőre azt találtam ki, hogy a HDD felé rakok egy 6-7 centis ventit kifele fújóra. Ez így megegyezne a CPU hűtő irányával, és az oldalsó réseken keresztül tudna egy kis friss levegőt szívni a VGA-ra, és remélhetőleg a HDD-re is.

Közben találtam egy oldalt, ahol beleraktak egy CNPS 7000 Cu-t. Véletlenül :U ;] pont van itthon egy, majd lehet megpróbálom belerakni, de leszorítóm sajnos nem valószínű, hogy van hozzá.
    Megnéztem saccra, hogy befér-e de úgy láttam, hogy nem. Viszont a képen benne van... :d

Jelöltem hova menne a venti. Kifelé fújna, ugye a ház oldalán a CPU és a VGA előtt is van némi rács, így talán a VGA is kapna kis huzatot, és mivel a venti közvetlen a HDD felett lenne, talán az is kapna belőle.
    Egyébként annyira nem vészesek a hőfokok, HDD 47 fok (leginkább ez necces) VGA 60 körül, CPU 50 körül, csak ilyenkor már hallani a CPU ventit.

Szerk: Egyelőre RAM fejlesztés lesz, CPU most bőven elég (Sims3-ra, netre, filmre)

Új hozzászólás Aktív témák