Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz imibogyo #19056 üzenetére

Az, nincs frissebb. A sztori lényege annyi, hogy egy hete összeraktam egy kisgépet Anyukámnak, oda egy Asrock H61MV-ITX lap ment egy G1620-assal, a régi gépemből megmaradt 2X8GB gskill ram, belepróbáltam, és meg se nyekkent, se egyedül, se együtt, betettem egy Kingston Hyperx blu 4GB-os modult, azzal meg rendben van. Ugyanolyan lapot emiatt az inkompatibilitás miatt nem vehettem magamnak, plusz van it tmég egy PCI-os műholdvevő kártyám amit használnák, tehát néztem mást, mini itx és PCI slot egy helyen keresztezik egymást, lett egy Gigabyte H61N-D2V lap, ebben megy a memória, viszont az LC power 1360mi házzal elszámítottam magam, ugyanis ott nincs hely a PCI slotba rakható kártyának, a kártya hiába LP-s... Hab a tortán, hogy a G2020-as proci nincs a listában, és a biosban nem is látszik az a bclk- ram- cpu táblázat, amelyik mindegyiknél ot van...
    Szóval most nem tudom, mi a tuti, ha nincs pci, az csak egy dolog, de házat, meg lapot is kellene cserélnem, ekor meg már eladhatom az egészet ami megvan...

Kapkodás volt, hiányos infókból, gyorsan összerakva.. Bár látom, más is ajánl hozzá olyan procit, amit hivatalosan nem támogat a lap: G2030... No ncomment..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés