- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Mercutio_ #17094 üzenetére
AMD PSCheck ?
van video is fent rola esetleg ha segit.
SB
i3 2100 erosebb cpu-ban pont azert lepodtem meg hogy lecserelted, irtad hogy csak netezni kell meg egy par dolog. intel kevesebbet fogyaszt mikozben erosebb, persze ha nem tudtad alulfeszelni es ez volt a szempont akkor nem szoltam.
-
sb
veterán
válasz
Mercutio_ #17094 üzenetére
K10STAT-tal próbáltam az elején utána FusionTweakerrel mértem ki végül is. Az jobban tetszett, bár 95%-ban ugyanaz a két progi, de 1-2 beállítással több volt utóbbiban.
Nagyrészt lineárisan sikerült csökkenteni a feszt minden használt p-state-en, így végül biosban állítottam be -0.250V-ra.
Ha nem lienáris lett volna maradok a FusionTweakernél. Phenom II-re/Athlon II is azt használtam és bevált.A GPU/NB rész is -0.250V-ot kapott, az meg nem is megy máshogy sajnos csak BIOS-ból.
F34R, mi a gond a cserével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged