Új hozzászólás Aktív témák

• Közben harmadik napja tesztelgetem az LC Power 1350MI-t az Asrock J4125-ITX lappal és 3 db SSD-vel. A 40 mm-es ventik minimum fordulaton mennek, alig hallani őket, max, csak éjszaka. Passzívan, ventik nélkül is kipróbáltam, a proci maximum 50 fokos volt terhelés alatt, míg az SSD-kből az egyik 45 fokos. Ennél fentebb sem a proci, sem az SSD-k egyike sem volt hajlandó menni. Végül az SSD-kből kivettem egyet, így maradt kettő.

A fogyasztás igazán baráti, jelenleg 9.4 watt igényt mérek. Később a másik 2 terás SSD-t visszateszem és kiveszem a 120 gigást, amin a rendszer van. Megpróbálkozok majd egy Clonezillás klónozással és a maradék szabad helyet pedig szintén felhasználom szervercélokra. Így összesen lesz kb. 3,3 terányi felhasználható területem. Nem egy brutális mennyiség, de ezzel már azért lehet mit kezdeni. Hangtalan, keveset fogyaszt, hely is van rajta. Összességében elégedett vagyok vele. Az is lehet, hogy az egyik 4 gigás ram modult is kiveszem, további fogyasztáscsökkentés végett, egy gigánál többet sosem használt nálam az OMV, akkor minek legyen benne 8 giga...

Egy dolog zavar, hogy egyszerűen nincs elég hely a házban, hogy az USB 3.0 front csatit rádugjam az alaplapra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés