Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz garga01 #21844 üzenetére
Szia,
fotóm most nincs, mert ritkán járok oda, de egy ilyen kialakítású antenna. Nem azonos teljesen, mert a műanyag elemek nem így helyezkednek el, de így néz ki.
Az LTE szűrőt megnézem, hol vág. Viszont amik csatornák nekem lényegesek, azok mind alacsony frekvencián jönnek. Akkor is zavaró lehet az 5G, ha érezhető? Gyanakodom a mobil szolgáltatásra, de ami miatt meg mégsem vagyok benne biztos, hogy az érintett helyen még gyakran a telefonálás is lehetetlen térerő hiányában Voda és Telekom hálózatból is. Az ilyen terepviszononyok az 5G-t viszont teljesen ellehetelenítik,
A bekötési sorrendem jó: Antenna - fél méter kábel - LTE szűrő - fél méter kábel - erősítő - 20 méter kábel -> tápfeladó -> 3m kábel -> box.Doky568: A villáámot kizárom, mert elsőre arra gondoltam, ezért a rendszer minden aktív elemét lepróbáltam cseredorabbal. Iletve az eredeti mellé megépítettem még egyszer ugyan azt a rendsert más eszközökből és úgy azonos eredményt kapok. Mintha valami teljesen zavarná a jelet.
Talán műszerrel mérni lehetne, hogy zavarja-e valami, de azt nem tudom, onnan tudnék szerezni.Üdv.
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest