- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
garga01 #21844 üzenetére
Szia,
fotóm most nincs, mert ritkán járok oda, de egy ilyen kialakítású antenna. Nem azonos teljesen, mert a műanyag elemek nem így helyezkednek el, de így néz ki.
Az LTE szűrőt megnézem, hol vág. Viszont amik csatornák nekem lényegesek, azok mind alacsony frekvencián jönnek. Akkor is zavaró lehet az 5G, ha érezhető? Gyanakodom a mobil szolgáltatásra, de ami miatt meg mégsem vagyok benne biztos, hogy az érintett helyen még gyakran a telefonálás is lehetetlen térerő hiányában Voda és Telekom hálózatból is. Az ilyen terepviszononyok az 5G-t viszont teljesen ellehetelenítik,
A bekötési sorrendem jó: Antenna - fél méter kábel - LTE szűrő - fél méter kábel - erősítő - 20 méter kábel -> tápfeladó -> 3m kábel -> box.Doky568: A villáámot kizárom, mert elsőre arra gondoltam, ezért a rendszer minden aktív elemét lepróbáltam cseredorabbal. Iletve az eredeti mellé megépítettem még egyszer ugyan azt a rendsert más eszközökből és úgy azonos eredményt kapok. Mintha valami teljesen zavarná a jelet.
Talán műszerrel mérni lehetne, hogy zavarja-e valami, de azt nem tudom, onnan tudnék szerezni.Üdv.
spgabor
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest