Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spgabor

aktív tag

válasz garga01 #21844 üzenetére

Szia,

fotóm most nincs, mert ritkán járok oda, de egy ilyen kialakítású antenna. Nem azonos teljesen, mert a műanyag elemek nem így helyezkednek el, de így néz ki.
    Az LTE szűrőt megnézem, hol vág. Viszont amik csatornák nekem lényegesek, azok mind alacsony frekvencián jönnek. Akkor is zavaró lehet az 5G, ha érezhető? Gyanakodom a mobil szolgáltatásra, de ami miatt meg mégsem vagyok benne biztos, hogy az érintett helyen még gyakran a telefonálás is lehetetlen térerő hiányában Voda és Telekom hálózatból is. Az ilyen terepviszononyok az 5G-t viszont teljesen ellehetelenítik,
    A bekötési sorrendem jó: Antenna - fél méter kábel - LTE szűrő - fél méter kábel - erősítő - 20 méter kábel -> tápfeladó -> 3m kábel -> box.

Doky568: A villáámot kizárom, mert elsőre arra gondoltam, ezért a rendszer minden aktív elemét lepróbáltam cseredorabbal. Iletve az eredeti mellé megépítettem még egyszer ugyan azt a rendsert más eszközökből és úgy azonos eredményt kapok. Mintha valami teljesen zavarná a jelet.
    Talán műszerrel mérni lehetne, hogy zavarja-e valami, de azt nem tudom, onnan tudnék szerezni.

Üdv.
    spgabor

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés