Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok. digi tv ről szeretnék váltani mindig tv premimra . kérdésem hogy mennyivel lessz jobb a kép és ha neten rendelem meg a 2 set top boxot és az 1 ci modult akkor mennyi idő amig ideér hozzám a cucc??
-
Jocek1979
csendes tag
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. ma megrendeltem a mindig tv premium szolgaltatast erdeklödnék hogy a sport tv-k ertem ezelatta a spilereket a sport tv ket es az arena 4 et milyen minőségben jön?? valakitöl hallottam hogy hd de valaki meg azt mondja nem az mi az igazsag?
-
Jocek1979
csendes tag
Szasztok ha weboldalrol rendeltem meg a szolgaltatast mennyi ido mulva kapom meg a dekodereket kb?.
[ Szerkesztve ]
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok erdeklodnek hogy a prime belteriknek mennyire megbizhato a jelszintmeroje?. Ugyanis a tv-m az m1en70 esjelerosseget es 100 minoseget ir viszont a prime dekodernel ugyanez a csatorna 40 esjelerosseget es 100 minoseget ir jok ezek az ertekek?
-
Jocek1979
csendes tag
Koszonom a valaszokat akkor talan megnyugodhatok rosszabb idoben is lessz rendes jelem?
[ Szerkesztve ]
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok. Kerdeznem mit szoltok ezekhez a jelszintekhez samsung tv m1 csatornan jelerossek 70% jelminoseg 100%. Rtl jelerosseg 58-62% jelminoseg 100%. Arena4 jelerosseg 92% jelminoseg 100%. 2 prime boxon kicsit kevesebbek ezek az ertekek. Kerdesem hogy rosszabb idoben lessz e tiszta akadasmentes adasom ezekkel az ertekekkel? Koszi a valaszt elore is
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok regisztraltam a mindig tv go oldalra de nem kaptam regisztacios e mailt . belépéslpr ki irja hogy nincs megerösitve a regisztraciom reggel regiztem kb mikor fogom megkapni az emailt?
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok irtam egy emailt a tv@mindigtvgo.hu cimre hogy küldjek az emailt a regisztraciom miatt amit elfelejtettek megküldeni erre jörr egy válasz valami postmaster töl de fingom sincs mit irnak benne angolul van sajna nem beszelek angolul de valami offixe prograrol szol mi lehet ez?
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. nem vettetek eszre minosegromlast a közszolgalati csatornakon?? nekem mintha pixelesebb lenne a kep mintha nem hd ban jönne a kep vagy legalabbis nem olyan minosegben mint eddig föleg a sportoknal veszem eszre de az m1 en is gyengebb ha neha oda kapcsolok
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék hogy a samsung tv-n talalhato mindig tv go alkalmazas az milyen ugy ertem a kepminosege mert a szamitogepemen akadozva megy pl az m4 sport minosege nem folyamatos a kep hanem ugymond kicst rocogve megy ha letoltom az alkalmazast ott is 8lyen aki hasznalja kerem valaszoljon koszonom elore is
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok nezem a motor versenyt az arena 4 en es akadozik neha a hang masnal is van ez a hiba? Meg amugy is ugy vettem eszre hogy mostanaban romlott a tv adasok minosege mintha kevesebb savszelessegel sugaroznak az adasokat
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok mi a vélemenyetek a mindig tv appjarol a samsung tv ken meg nem töltöttem le de gondolkodok rajta kepminőség érdekelne jobb mint a földi antennaval vett minőség?
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok masfel eve vagyok mindig tv elofizetones sajnos azt kell mondjam romlott a szolgaltatas minosege kulonosen a koz szolgalati csatornakon eszreveheto minha szemcses lenne a kep jel erosseg jelminoseg ugyanolyan mint eddig masnal is gyengebbek ezek a csatornak?
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok kerdeznem hogy masnal is szemcsesek e az mtv csatornai ? Azt vettem eszre hogy a 4k tv nagyon latszanak ezek az apro szemcsek a full hd tv is de ott nem annyira a tobbi csatornan nem vettem eszre ezt es ezek a szemcsek is csak a sotetebb jeleneteknel latszanak
-
Jocek1979
csendes tag
Sziasztok aki box nelkul vagyiis ci modullal nezi a mindig tv fizetos csatornait az megnezne hogy nala is rossz e paramount chanel keparanya nalam a samsung tv-n marnapok ota rossz es csak ennel a csatornanal a masik 2 5v ami boxal megy ott meg jo a keparany
-
Jocek1979
csendes tag
sziasztok ti nem tudom hogy nalam van e a bibi de ugy vettem eszre mintha a csatornak kepminosege romlott volna mindha homalyosabb lenne kicsit a hd csatornak minosege átneztem a digikabelesek topikjara ott is panaszkodnak hogy romlott a kepminoseg miota a 4ig a tulaj
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest