- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Aktív témák
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
SztiviVander #20098 üzenetére
Köszönöm!
-
Apa+Fia
aktív tag
Mindigon-n hol találom a tv2,rtl klubbot?
-
macgywer
tag
Sziasztok!A mindigo mikor lesz használható,mert nálam nem az Firefox 80.0.1 verzióval?
-
kekesj
tag
válasz
fezsoo #20077 üzenetére
a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére - közölte az AH."
helyesen:a legvalószínűbb ok, hogy vevőkészüléke nem alkalmas a DVB-T2/HEVC adások vételére"
dvb-t2-es boxom van, visszamentem gyári beállításokra, kétszer is hangoltam, kódoltnak látja a minmaxot.
mpeg4-es a t2-höz, hevc-t nem ismer fel. -
garga01
őstag
válasz
azbest #20088 üzenetére
Igen, conax csak coanxot olvas, mcas és emu univerzális olvasó (kódolt kábeltv-n hasznos ez)
Mcas és emu szoftverek előnye, hogy kábeltv-s adás is szépen megy velük, nincs tiltva a menüjében mint egyes AH-s szovfereknek. Illetve az emu-s sw-vel a megosztás és egyéb nyalánkságok ("persze ezt hallomásból tudom"). -
törölt tag
válasz
Donbasilio #20087 üzenetére
Nekem 2 db van, a régebbin 1.4.21, az újat m a vettem, 1.4.11.
A régi sosem csinálta, az új (a régebbi fw-wel) késlelteti, úgyhogy valszeg kell a frissítés -
bul07
nagyúr
Ez a csatorna hiány nem egyedi hiba, már más is kereset telefonon hogy nem tudok e megoldást mert náluk sincs egy két csatorna
Tényleg ha valaki beszélt már velük vagy tud megoldást a csatorna hiány pótlására leírhatná
Én pénteken fogok velük beszélni mert akkor leszek az eszköz mellet(munkahelyen van)
-
farkas-j
őstag
válasz
azbest #20088 üzenetére
Annyit tudok, hogy az "emu" jelzésű firmware-el a készülék kártyamegosztásra képes. Elég egy vevőbe kártyát tenni ami a belső pl. WiFi hálózaton keresztül képes megosztani a többi vevővel a kódkártyát, így azokba már nem kell tenni. Egy kódkártyás vevő 8 másik vevőt képes kiszolgálni. Tökéletesen működik a dolog!
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Megcsináltam tegnap a hangolást,azóta eltűnt több csatorna is (tv2, RTL stb) Mi lehet a gond? Prime dtt-0901 a dekóder. Próbáltam a gyári beállításokat is de akkor is kevesebbet talál. -
azbest
félisten
válasz
Donbasilio #20087 üzenetére
annyira nem követem sajna az amiko boxokat, de arra határozottam emlékszem, hogy jól gondolod a legutolsó dolgot: nem jó ötlet keresztbe frissíteni AH-s és normál szoftveres között, mert mintha azt nehéz lenne helyrehozni utána.
A nevek alapján amúgy arra tippelek, hogy a conax végű csak conaxos kártyákat kezel, míg az mcas lehet többfélét is. Ami itthon valsz mindegy, mert itt csak conaxos van, de lehet más országokban, ahol még forgalmazzák, ott más fajta a titkosítás és azért van belőle többfélét is támogató vagy a kábeltévés kódolásokhoz.
-
Donbasilio
csendes tag
válasz
azbest #20084 üzenetére
Az első Amikót még augusztus elején vettem, a másodikat múlt pénteken, mindkettőt számtalanszor újrahangoltam már, hol berakott kódkártyával, hol anélkül. Minkettőnek 1.4.11 a firmware-verziója. Gondoltam arra is, hogy frissítek, le is töltöttem már korábban a legújabb firmware-eket mind az amikostb.com-ról, mind a garga01 fórumtárs által javasolt sat-supportról, csak eddig nem mertem megtenni, mert ezzel kapcsolatban is vannak kérdéseim. Az első, hogy miért frissebb a sat-supporton található firmware (1.4.24), mint az amiko gyári oldalán található (1.4.21), a másik, hogy melyiket telepítsem? A gyári _conax végűt, vagy a sat-support _emu vagy _mcas végűt? Mi a különbség közöttük? Látok még a mindigtv oldalán is egy AMIKO-Impulse-H265-T2C-3-0-51-conax-AH-3.zip-et, gondolom, ez szóba sem jöhet, mert ez abszolút AH-specifikus, és nem náluk vettem a boxot. Továbbá hogyan telepítsem a megfelelő firmware-t, a minden+bootloadert, vagy csak a firmware-t? Bocs a kérdésekért, de nem csináltam még ilyet, és nem akarok még nagyobb bajt csinálni.
-
joskamiska
csendes tag
Köszi,magamnak szeretném a csatornákat összerakni,ma vettem.
-
azbest
félisten
válasz
Donbasilio #20082 üzenetére
Ez a probléma most a héten jelentkezett, vagy pedig régebb óta fennáll?
Azért kérdem, mert vasárnap volt az átállás azon része, amikor a kép tömörítési módját is átállították a véglegesre. Ha nem hangoltad szombat óta újra, akkor érdemes megtenni, mert lehet a váltás miatt most rosszul kezeli anélkül a videót. Van amelyik box alapból nem mutatott képet újrakeresésig, de lehet van amelyik úgy is mutatta, csak problémák léphetnek fel. Szóval egy újrakeresés mindenképpen ajánlott.Ja bár még csak kedd van, akkor nem mostanában kezdődött
Ebéd után lassú a felfogásom Érdemes lenne megnézni a menüjében, hogy milyen szoftver verziója van és megnézni a gyártó honlapján, hogy nincs-e hozzá újabb. 1.4.21 [link]
-
joskamiska
csendes tag
Sziasztok!
Amiko Impulse T2/C H265 csatorna rendezésben segítsen valaki,szájbarágósan!Előre is köszi.
-
Donbasilio
csendes tag
Sziasztok!
Ősrégi tag vagyok, de nagyon ritkán szólok hozzá. Ezt a topikot is vagy 10 éve követem, rengeteg tippet kaptam itt, amiket meg is valósítottam. Most viszont kérdeznem kell, mivel itt senki sem kérdezett még a következő problémáról. Mindigtv extra előfizető vagyok, így én is megkaptam a csodás Prime dekódert. Mivel a 8 éves Samsung UE32EH5000W tévém sem a DVB-T2-őt, sem a H.265 videókódolást nem ismeri, kénytelen voltam a csodaboxot beüzemelni. Nem részletezem a tapasztalataimat, 3 hónapig bírtam vele, aztán augusztus elején vettem inkább egy Amiko Impulse T2C H.265-öst, amivel a különbség ég és föld. Nagyon megszerettem (még a Samsung tévé szolgáltatásainál is többet nyújt), csak egy problémám van vele: egy idő után egyre jobban késik a hang a képhez képest. Ha a Duna Worldre kapcsolok, akkor azonnal, ha az RTL Klubra, akkor kb. fél óra múlva kezdi, majd egyre nagyobb a csúszás. Mivel itt senki nem panaszkodott erre, gondoltam, hátha egyedi hibája ez a boxomnak, így vettem egy másikat, mivel az elődjét elvitte egy villámcsapás. Nos ezzel pontosan ugyanaz a probléma. Szerintetek van megoldás? Vagy komolyabb boxot kellett volna vennem? -
regvoltrossz
aktív tag
Olyannyira "szuper" az uj felület, hogy egy Hirtv, vagy ATV sem nézhető rajta. Meg még sok más sem ami benne van az alapcsomagban. Ráadásul állandóan kidobálja az embert hiába van belépve. Ha valamelyik csatornára kiírja hogy "Előfizetés szükséges" akkor meg azonnal. Az olyan plusz videótárak mint pl. az 5 perc amgol, nagyon szuperek lennének, de talán még jobb lenne ha nem vizsszintesen egy sorban jelenne meg az összes lejátszható videó scrollozási lehetőség nélkül!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest