- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
mumtaz #57684 üzenetére
Az egy jobbos visszafordító... A legtöbb motoros jobbra kevésbé "tud" kanyarodni:
elméletben a gázmarkolat kényelmetlenebb kezelése miatt, gyakorlatban ki tudja.Amúgy mióta felújították/átalakították megváltozott, mostanában nem jártam arra:
de gyanítom, hogy az aszfalt nem rosszabb, mint a "Pest Drive Unlimited" videó*
idején, amikor kellett dönteni, hogy a belső sávban szöttyögőt jobbról előzzem.*: a videóban
nem én vezetek,a szabálytalanságokat ne tessék elkövetni.Ja, és mit akartam ezzel mondani... Amikor először mentem arra a Madisonnal,
hát én is gyökkettővel vettem be. Mert nagyon nem "éreztem" még a motort...Szóval ahogy korábban írtam: alapvetően nem a motoron múlik, hogy mit "lehet",
és mit nem lehet csinálni vele. Némi félsz normális: össze kell szokni a géppel...
Normál esetben a motoros a szűk keresztmetszet.Ha nem, akkor mondhatja,
hogy már "kimotorozta" a gépet. De közúton ezt csak kisebb vasakkal lehet, uis
egy nagyobb vas olyan tempóval el tud fordulni, ahogy a motoros nem igazán, ill.
ha mégis, hát nem biztonságos, mert lehet akár Rossi is, egy nem várt esemény
nagy tempónál nagy galibát csinál. Legyen az kavicsfelhordás, vagy gyalogos.Ui: a Gymkhana videót köszöntem, nagyon tetszett! Kell hozzá ügyesség, na!
Ja... amikor Safety-n megborultam az 500-assal, hiába tudtam, hogy elméletben
gyorsabban kellett volna belemennem a bólyák közé és akkor nagyobb döntésre
szűkebben el lehet fordulni, valahogy a gyakorlatban mégsem sikerült kivitelzni...
(Szerencsére az már egy "magasabb szint" volt, amit azóta sem vállaltam be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest